Placeholder

Blond, blonder, blondst

Vind je het ook zo leuk dat je haar altijd een paar tinten lichter wordt in de zomer? Dat kun je zelf stimuleren! Je leest hieronder hoe.

Vind je het ook zo leuk dat je haar altijd een paar tinten lichter wordt in de zomer? Dat kun je zelf stimuleren! Je leest hieronder hoe.

Haal olijfolie, honing, kaneel en een banaan in huis. Meng 1 eetlepel olijfolie, 4 eetlepels honing, 4 eetlepels kaneel en een banaan tot een geheel. Laat dit minimaal een uur staan. Hoe langer je het laat staan, hoe beter het mengsel! Breng dit maskertje vervolgens aan op je vochtige haren en laat het ongeveer een half uurtje intrekken. Spoel daarna het masker goed uit en was je haar zoals je normaal ook doet. Dit is heel gezond voor je haar en werkt voor alle haarkleuren, ook voor geverfd haar!

Hetzelfde effect kun je bereiken met kamillethee en kokend water. Zet een groot glas kamillethee. Laat er minstens 2 theezakjes intrekken, ongeveer 5 minuten lang. Daarna laat je het geheel een paar uur staan zodat het helemaal afkoelt. Giet het over in een sprayflesje en ga lekker in de zon liggen. Spray de thee op je (vochtige) haar en laat de kamille zijn werk doen. Tip: door rooibosthee te gebruiken krijg je een mooie, rode gloed!

Geen kamillethee of kaneel in huis? Pak dan een biertje uit de koelkast. Dit werkt namelijk ook! Giet een blikje of flesje leeg over je haar en zorg dat het helemaal nat is. Ga in de zon liggen totdat je haar is opgedroogd. Daarna kun je nog een paar keer hetzelfde doen om je haren lichter te maken. Proost!