Placeholder

Weight Watchers Online – Hoe gaat het?

Marjo (links) en Ingrid schrijven al weer 3 maanden wekelijks over hun afvalpoging met Weight Watchers Online. Soms hebben ze een dipje, soms een meevaller, maar afvallen doen ze allebei! Hier hun blogs in vogelucht:

Marjo (links) en Ingrid schrijven al weer 3 maanden wekelijks over hun afvalpoging met Weight Watchers Online. Soms hebben ze een dipje, soms een meevaller, maar afvallen doen ze allebei! Hier hun blogs in vogelucht:

Waarom  willen ze afvallen?

Marjo: Marjo: "Helemaal klaar ermee, dat ben ik nu met alle extra kilo's. Ik wil eens goed inzicht krijgen in mijn eetgewoontes en daar een gezond voedingspatroon voor in de plaats brengen. En ik niet alleen, mijn hele gezin zal hiervan mee profiteren. We gaan er voor!"

Ingrid: "Duizenden vrouwen beginnen per week met lijnen en stoppen er na drie dagen alweer mee. Keer op keer mislukt het bij velen, maar gelukkig zijn er ook succesverhalen. Zou het dit keer mijn succesverhaal worden? Zou het me dit keer wel lukken om die kilo's kwijt te raken? Ik hoop het eigenlijk wel."

Hoe ging het de eerste weken?

Ingrid blog 2: Het wegen doe ik normaal op maandagavond bij de sportschool, maar die was vanwege carnaval dicht dus dit keer woog ik me op woensdagavond. Ik vond het best wel spannend, want ik was wel een beetje bang dat er weer niets af was. Maar gelukkig: 3,6 kilo. Bijna vier dus!

Marjo blog 4: Helaas gaat het afvallen met horten en stoten en dat is niet altijd even motiverend. Al voel ik me wel erg goed met de kilo’s minder, ik wil zo graag dat het sneller gaat! Het gekke is dat 'de knop', zoals mensen het noemen, ook echt wel goed om is. Ik heb geen trek tussendoor en mijn dag draait echt niet om eten, eten en eten. Soms hou ik punten over, maar het is nog niet gebeurd dat alle punten, inclusief de extra punten voor het sporten en de weekextra punten op waren. Misschien eet ik dus wel te weinig?

En een paar maanden verder?

Ingrid blog 5: Jeetje, 11 kilo eraf. Dat gaf de weegschaal in de sportschool vorige week aan. Toen ik jullie de laatste keer sprak, stond de teller nog op acht, dus het blijft heel voorspoedig gaan. Elf kilo al. En om heel eerlijk te zeggen: Echt lastig was het de afgelopen negen weken nog niet echt. Eigenlijk ben ik ‘gewoon’ anders gaan eten.

En nu?

Marjo blog 7: De weken vliegen werkelijk voorbij! En voordat Ingrid en ik het wisten waren we alweer toe aan ons laatste blog. Dachten we! Gelukkig geven Vriendin en Weight Watchers ons de kans om verder te gaan met de online-ervaring en wij mogen dit weer met jullie delen! Heel erg fijn want deze stok achter de deur werkt erg motiverend! De weegschaal geeft nu 9,5 kilo minder aan als aan het begin van de Weight Watchers sessie dus ik ben tevreden!

Alle blogs van Marjo en Ingrid:

Probeer Weight Watchers Online nu met € 14,85 korting!

  • 24 uur per dag tot je beschikking
  • ProPoints ® waarden van meer dan 6.000 voedingsmiddelen en meer dan 650 recepten
  • Interactieve hulpmiddelen om je voeding en activiteiten bij te houden
  • Persoonlijke doelen op basis van je lengte en gewicht
  • Met het Gewichtsverloop breng je je voortgang in kaart
  • Fitness-tips voor ieder niveau, inclusief demo's
  • Altijd je ProPoints ® dagboek bij je met de Weight Watchers App (alleen voor iPhone en iPad)!