Placeholder

Ingrid blog 7: Schrijf de kilo’s van je af!

Ingrid is één van de twee bloggers die we volgen terwijl ze meedoen met Weight Watchers Online. De verloren kilo’s worden nu ook echt zichtbaar en de complimenten zijn niet van de lucht!

Ingrid is één van de twee bloggers die we volgen terwijl ze meedoen met Weight Watchers Online. De verloren kilo’s worden nu ook echt zichtbaar en de complimenten zijn niet van de lucht!

Complimentjes en reacties

"Oooohhh!!!”, riep collega Suus vorige week! "Je ziet echt goed dat je bent afgevallen! Kei goed hey, nu volhouden!” Haar reactie was echt super leuk. Ik begon helemaal te stralen van trots. Dat het resultaat er was, wist ik natuurlijk zelf al een tijdje. Maar nu eindelijk zien andere mensen het ook! Natuurlijk doe ik het voor mezelf, maar het is altijd fijn als je complimentjes en reacties krijgt.

Ook de reacties op deze blogs vind ik echt super leuk! Het is een grote stimulans om door te gaan en heel leuk om te lezen. Vooral bij blog 5 toen jullie me allemaal een schouderklopje konden geven, kreeg ik erg lieve reacties van de bezoekers van deze website! Dankjewel daarvoor!

Iedereen is dus heel erg trots en vindt het erg knap. Best wel grappig eigenlijk. Als ik voorheen iemand tegenkwam die veel was afgevallen, zei ik ook altijd met een jaloerse blik dat ik het ontzettend knap vond. Binnenin mijn hoofd zei dan een stemmetje: ‘Waarom zij wel en ik niet?’ Nu zie ik veel anderen dat ook bij mij denken.

Waarom het dit keer bij mij wel gelukt is? Geen idee! Die spreekwoordelijke knop omzetten waar iedereen het altijd over heeft, kan ik niet echt zeggen. Ik wilde al langer afvallen, maar steeds kwam het er eigenlijk niet van. Toen ik uitgekozen werd om deze blog te gaan schrijven, dacht ik: dit is mijn moment. Misschien is dat wel de gouden tip! Bloggen of schrijven over je afvalpogingen. Natuurlijk heeft niet iedereen een platform als de website van Vriendin, maar ook op de website van Weight Watchers kun je een blog bijhouden die andere leden dan kunnen lezen en op kunnen reageren.

Stiekem hoop ik dat ik deze blog voor deze website nog even mag voortzetten. Het is erg leuk om te doen en het helpt bij het afvallen. Dus mijn advies van deze week: klim allemaal in de pen en schrijf je afvalresultaten- en pogingen van je af.

Tot over twee weken!
Liefs, Ingrid

Probeer Weight Watchers Online nu één week gratis!

  • 24 uur per dag tot je beschikking
  • ProPoints ® waarden van meer dan 6.000 voedingsmiddelen en meer dan 650 recepten
  • Interactieve hulpmiddelen om je voeding en activiteiten bij te houden
  • Persoonlijke doelen op basis van je lengte en gewicht
  • Met het Gewichtsverloop breng je je voortgang in kaart
  • Fitness-tips voor ieder niveau, inclusief demo's
  • Altijd je ProPoints ® dagboek bij je met de Weight Watchers App (alleen voor iPhone en iPad)!