Placeholder

Marjo blog 5: Nieuwe kleren!

Marjo is één van de twee bloggers die we volgen tijdens de drie maanden dat ze Weight Watchers Online volgen. Ze is eindelijk weer afgevallen na een tijdje geen gewicht te hebben verloren. Dat betekent: shoppen!

Marjo is één van de twee bloggers die we volgen tijdens de drie maanden dat ze Weight Watchers Online volgen. Ze is eindelijk weer afgevallen na een tijdje geen gewicht te hebben verloren. Dat betekent: shoppen!

Eindelijk!

Yes, ja, oui! Er is eindelijk weer wat van af! De volhouder wint! Bijna vier weken was er erg weinig schot in de zaak, maar nadat ik toch iets meer (ja jullie lezen het goed!!) ben gaan eten is er eindelijk weer wat af. En niet zomaar wat, maar meteen een kilo. Heerlijk. De riem is alweer een gaatje verder en de oude kleding kan nu echt bijna niet meer.

Ik heb mezelf beloond met een leuke spijkerbroek, maar eigenlijk hoop ik dat deze broek ook over niet al te lange tijd alweer te groot is. Gelukkig was hij erg leuk geprijsd dus kon ik mezelf verwennen! Want anders wordt het wel een erg dure hobby hoor.

Maar de mode is op dit moment zo vrolijk, daar wil je vanzelf aan mee doen. En hoe dichter ik bij mijn streefgewicht kom, des te hebberiger word ik! Maar ik hou me voorlopig nog even in. Straks mag ik mezelf belonen voor alle verloren kilo's:

Het wandelen gaat ook nog steeds erg goed. Dagelijks de rondjes met de honden en verder nog drie of vier keer in de week lekker een uur stevig doorstappen. Helaas was het de afgelopen dagen wat minder lekker weer, maar ik wandel gewoon door. Gelukkig is het tussen de buien door droog dus daar profiteer ik dan van.

Afgelopen weekend nog lekker in het Amsterdamse Bos gelopen. Ze hebben daar ook een Bloesemtuin en die stond nu prachtig in bloei. Met de zingende vogels op de achtergrond was het een genot voor ogen en oren.

    

Ik moet zeggen dat het puntensysteem van de Weight Watchers erg goed werkt en redelijk makkelijk te begrijpen is. Het voordeel is dat de Weight Watchers niet alleen naar de calorieën kijkt, maar vooral naar de vetten, eiwitten, voedingsvezels en koolhydraten. Dat tezamen geeft een heel ander beeld dan alleen de calorieën. Een veel completer plaatje waardoor ik soms voor verrassingen kom te staan over producten waarvan ik dacht dat ze niet echt in mijn voedingspatroon passen om af te vallen, maar dan eigenlijk toch weinig punten bevatten, omdat ze qua samenstelling positief zijn voor mijn lijf. Erg leuk om dit soort dingen uit te dokteren.

Volgende week heb ik een heerlijk uitje waar geen eten of afvallen bij komt kijken: ik ga lekker genieten, samen met mijn moeder, van vier mooie mannen die gouden kelen hebben. Il Divo!! Zal jullie over twee weken vertellen of het concert net zo goed was als de vorige twee die we al hebben bezocht. Tot over twee weken!

Groetjes Marjo 

 

Probeer Weight Watchers Online nu één week gratis!

  • 24 uur per dag tot je beschikking
  • ProPoints ® waarden van meer dan 6.000 voedingsmiddelen en meer dan 650 recepten
  • Interactieve hulpmiddelen om je voeding en activiteiten bij te houden
  • Persoonlijke doelen op basis van je lengte en gewicht
  • Met het Gewichtsverloop breng je je voortgang in kaart
  • Fitness-tips voor ieder niveau, inclusief demo's
  • Altijd je ProPoints ® dagboek bij je met de Weight Watchers App (alleen voor iPhone en iPad)!