Hanneke: ‘Ik geef massages met een happy end’

Omdat haar werk in de sportschool niet veel verdient, heeft Hanneke een paar cursussen sportmassage gevolgd. Nu werkt ze als masseuse die mannen een ‘happy end’ geven.

Omdat haar werk in de sportschool niet veel verdient, heeft Hanneke een paar cursussen sportmassage gevolgd. Nu werkt ze als masseuse die mannen een ‘happy end’ geven.

Veel geld

Hanneke: “Ik werk als sportinstructrice in een fitnesscentrum. Ik geef lessen spinnen en zumba en loop verder rond voor persoonlijk advies. Heel erg leuk. Sporten is mijn grote hobby en ik vind het geweldig om ook anderen te motiveren. Het enige nadeel is dat het niet veel verdient. Daarom heb ik een paar cursussen sportmassage gevolgd, en doe ik dat nu ook. Ik kan twee avonden per week in onze sportschool terecht, in een kamer die daar speciaal voor is ingericht. Ik zou het wel vaker willen doen, maar dan werken er anderen in die ruimte. Sinds kort heb ik daarom een ander bijbaantje. Iets wat ik mij nooit had kunnen voorstellen dat het iets voor mij zou zijn. Maar ik vind het eigenlijk wel grappig om te doen en… het betaalt megagoed! In een massagesalon in de stad geef ik massages met een ‘happy end’.”

Lees ook: Anna: ‘Mijn man en ik zijn swingers, maar maakten een grote fout’

Doodeng

“Ik zag er een verhulde advertentie voor op internet staan en dacht in een opwelling: ik bel! Meer voor de spanning dat ik serieus dacht dat het iets zou worden. Maar toen ik daar op gesprek was bleek dat ik zo aan de slag kon. Diezelfde avond nog! Ik moest wel iets uitdagends aantrekken. Maar mij werd toegezegd dat klanten absoluut niet aan mij zouden zitten. Dat is verboden: wij masseuses raken alleen de mannen aan. Die geven we naast een gewone behandeling ook een erotische massage. Tot ze klaarkomen. De eerste keer vond ik het doodeng. Ik heb helemaal niet zoveel vriendjes gehad en ben altijd best onzeker, de eerste paar keer bij een nieuw persoon. Je moet toch ontdekken wat iemand lekker vindt. Dat is voor iedereen anders, toch? Gelukkig had ik meteen een eerste klant bij wie het reuze makkelijk ging. Hij vond het zelf zo spannend dat ik maar met mijn hand tussen zijn benen hoefde te glijden en het was al gebeurd.”

Lees ook: Marieke was seksverslaafd

Soort meesteres

“Inmiddels ben ik heel wat meer ervaren. En ik moet zeggen: ik vind het reuze leuk om te doen. Het geeft mij een sensatie van macht. Ik voel mij een soort van meesteres die de mannen op mijn tafel een heerlijk half uur bezorgt. Zonder dat ik iets van mezelf hoef te geven. Sommigen proberen mij wel aan te raken, maar dat kap ik direct af. Het mag niet, maar dat wil ik ook echt niet. Er zijn masseuses in onze zaak die body to body massages geven. Dan zijn ze zelf ook naakt. Maar daar begin ik niet aan, dat lijkt voor mij te veel op seks. Dat bewaar ik voor mijn vriendjes. Maar kerels een happy end bezorgen, dat is voor mij heel wat anders. Dat is gewoon een spel. Een ‘massage plus’ noem ik het. Toch weet ik niet of ik ermee door zou gaan als ik een vaste vriend krijgt. Want die zou het vast niet leuk vinden. Maar op dit moment ga ik met niemand om, dus ik geniet volop van mijn bijbaantje, heb lekker wat meer geld én ik leer steeds beter wat mannen fijn vinden. Elke klant is inmiddels als was in mijn handen. Kicken hoor!”

Tekst: Lydia van der Weide