Winnen

Win 10x het boek ‘Anders gaat ook’ door Elise Cordaro

In Vriendin 37 vertelt Elise hoe ze pas op haar 27ste de diagnose autisme en ADHD kreeg. Ze schreef daarover het boek ‘Anders gaat ook’. Wij geven 10 exemplaren weg.

Anders gaat ook is een handboek voor mensen met én zonder autisme. Het bevat praktische tips over plannen, het voorbereiden van je avondeten, goed functioneren op je werk en het begrijpen van lichaamstaal. Met het boek wil Elise andere mensen vooruithelpen. Anders gaat ook (€ 19,99 Uitgeverij Houtekiet) verschijnt op 20 september. Om kans te maken, vul je onderstaand formulier in.

Deze actie is helaas afgelopen, de winnaars krijgen een persoonlijk bericht.

Reageer op dit artikel

Liesbethwerf

Voor mijn buurvrouw haar zoontje heeft ADHD

Beantwoorden
Nicole Mutten

zoo herkenbaar

Beantwoorden
Marja Haan

Met 2 dochters en een kleindochter met ADHD denk ik wel dat hun er veel tips en tricks uit kunnen halen.

Beantwoorden
Martin

Ik zou het boek graag voor mijzelf willen hebben. Ik loop dagelijks tegen allerlei overprikkelingen aan en misschien kan ik met behulp van het boek van Elise, mijn eigen weg daar in vinden.

Beantwoorden
abonnee

Dit boek is in mijn gezin hoog nodig.

Beantwoorden
Suzan

Ik zit nog in het proces en heb geen diagnose, maar ik herken zoveel! Ook het feit dat een diagnose je verder helpt jezelf te begrijpen en over jezelf te leren. Het is goed dat autisme ook een andere stem krijgt dan het klassieke autisme. “Pogingen doen om normaal te zijn”…ik ben erg benieuwd naar het hele verhaal!

Beantwoorden
wilmsen anita

Mijn zoon was ook anders

Beantwoorden
Inge

Voor mijn lieve zoon waar ik zo trots op ben! X
Bless those who see life trough a different window.
And those who onderstand their view…

Beantwoorden
Silvia Moeliker

Ik zou het graag hebben om mijn dochter nog beter te helpen

Beantwoorden
Sven

Ik heb heel veel interesse in het boek, want het bevat, de schrijfster kennende, hoogstwaarschijnlijk een schat aan nuttige en bruikbare informatie.

Beantwoorden
Monique

Zou dit boek heel graag willen winnen om mijn zoontje beter te begrijpen. Maar bovenal omdat ik zelf (ook) zo veel herkenning heb bij het lezen van jou ervaringen, en sta op de wachtlijst bij een hulporganisatie. Maar jou boek zou mij in de tussentijd ook zeker helpend zijn.

Beantwoorden
Jeanet Dekker-Hidding

Ik zou het boek heel graag winnen voor onze zoon van 18, die heeft nl ook adhd en autisme. Het zou hem helpen om te lezen en weten dat hij niet de enigste is.

Beantwoorden
Angela Lammen

Voor mijn dochter van 19 met dezelfde dubbele diagnose als Elise. Het blijft een zichtbare worsteling voor haar, en ons, om gelukkig te zijn en geaccepteerd te worden in deze maatschappij. Ik zou het boek heel graag willen winnen om alle tips van Elise in praktijk te willen uitvoeren om mijn dochter hiermee te helpen om dit te bereiken.

Beantwoorden
Freriks

Mijn beide zonen hebben adhd…zou me wel kn helpen dit boek

Beantwoorden
maryanne gritter

Ik heb 2 kinderen met ass en adhd en ik leer iedere dag bij. ik denk dat het boek mij nog meer duidelijkheid kan geven en veel tips en trucks.

Beantwoorden
Van Eynde Ingrid

Ik ken de schrijfster van dit boek al lang, vooraleer er bij haar de diagnose werd vastgesteld. Ik volg haar nog zeker via de sociale media. Elise is een geweldige vrouw, en ben dankbaar dat ik haar in het verleden heb mogen leren kennen. Ik zou nu graag haar boek willen winnen voor mijn buurvrouw,daar er bij haar dochter ook al veel jaartjes autisme en ADHD werd vastgesteld. Heb haar de linken van Elise doorgegeven en daardoor heeft ze al véél gebruik kunnen maken van goede tips en raad die Elise telkens weet weer te geven in haar schrijven.

Beantwoorden
Chantal

Wat zou ik dit boek graag willen winnen. Ik werk in het speciaal basisonderwijs en weer zeker dat ik “mijn” leerlingen nog beter zal begrijpen na het lezen van dit boek.

Beantwoorden
Allet Timmer

Mijn dochter en vriend hebben beide autisme, waardoor het niet altijd makkelijk is hier in huis!
Ik zou heel graag dit boek winnen en lezen om eventueel wat tips er uit te halen of voor juist herkenning!

Beantwoorden
Jolein Van zijp

Ik zou dit boek ontzettend graag willen lezen mijn zusje heeft een vorm van autisme

Beantwoorden
Beate hissen

Heel graag zou ik dit boek willen winnen 😊 🤞voor mijn gezin maar ook op professioneel gebied kan ik dit boek gebruiken.

Beantwoorden
Jolanda

Onze oudste zoon was 16 toen de diagnose autisme werd gesteld. Regelmatig botste het onderling en bijvoorbeeld met school. Aan de tips hoop ik dat we allemaal iets hebben.

Beantwoorden
Marina Mareels

Ik ben de trotse mama van Elise en schrijf dit zeker niet om een boek te winnen. Ik laat deze kans eerder aan anderen, want ik ben ervan overtuigd dat het boek voor velen een hulpmiddel kan zijn in het dagelijks functioneren in een wereld die anders draait. Begrepen worden en erkenning krijgen omdat je anders bent is een fundamentele noodzaak in onze maatschappij.
Ik ben zo dankbaar dat Elise de kracht heeft gevonden om op zoek te gaan naar wie ze is, om verklaringen te vinden voor gedragspatronen die anders zijn, om zichzelf te begrijpen en begrepen te worden en dankbaar dat ze haar authenticiteit niet is verloren en ze mijn prachtige, liefdevolle en pure dochter is!
Dat het boek een hart onder de riem mag zijn voor vele lezers!

Beantwoorden
Anja Merkx

Ik heb zelf ook een zoon met adhd en PDD-nos. Zou graag tips willen weten en hoe je er het beste mee om kunt gaan.

Beantwoorden
Nallem

Mijn zoontje heeft autisme. Ik volg je op facebook en heb enorm veel respect en bewondering voor de manier waarop je omgaat met adhd en autisme. Ik zou geel graag meer willen lezen.

Beantwoorden
Patricia

Heel graag

Beantwoorden
Megan

Heel herkenbaar verhaal! Ik zou het boek heel graag willen lezen.

Beantwoorden
Shar84

Positief artikel, fijn!! Het is echt niet alleen een beperking.

Beantwoorden
Chantall

Ik kreeg op mijn 39e de diagnose ASS (autisme) en ben moeder van een dochter van 3. Mijn dochter heeft geen autisme. Overprikkeling is voor mij dagelijkse kost. Iedere avond als mijn man thuis komt van het werk, móet ik naar een stille ruimte. Geluid trek ik echt niet meer tegen die tijd. Werken, naast moederschap en huishouden, lukt niet meer. Hopelijk gaat dat weer als mijn meisje straks gaat kleuteren.

Beantwoorden
Karin Alink

Graag voor mezelf. Ik ben zoekende. Waarom altijd die innerlijke onrust. Slecht slapen en moeite hebben met ontspannen. Ben ik zo raar?

Beantwoorden
Segaert

Mijn dochter weet sinds een jaar dat ze ASS heeft. We wachten op een diagnose. Heel moeilijke gezinssituatie…

Beantwoorden
WB de Gans

Ik was 50 toen ik de diagnose ASS en ADD kreeg. Ik ben wel benieuwd naar de ervaringen van de schrijfster …….

Beantwoorden
Alice Rijksen

Handige tips voor mijn werk op speciaal onderwijs.

Beantwoorden
Mandy

Twee weken later zie ik nu, maar hopelijk maak ik nog kans op een exemplaar. Er zijn maar weinig van dit soort boeken en ik ben blij dat Elise Cordaro hierover schrijft. Ik vind dit soort boeken een eye-opener voor mijzelf, ik herken veel en ben benieuwd naar de ervaringen van de schrijfster.

Beantwoorden