Wie gun jij een kerstdiner (t.w.v. € 125,90) voor thuis?

Wie gun jij een kerstdiner van Marley Spoon (t.w.v. € 125,90) voor thuis?

Een superrelaxte Kerst, omdat alle ingrediënten in precies de juiste hoeveelheden al ruim op tijd in huis zijn. Wie verdient dat, volgens jou? Maak nu kans op deze maaltijdbox met een feestelijk driegangenmenu en geef hem cadeau!

Een superrelaxte Kerst, omdat alle ingrediënten in precies de juiste hoeveelheden al ruim op tijd in huis zijn. Wie verdient dat, volgens jou? Maak nu kans op deze maaltijdbox met een feestelijk driegangenmenu en geef hem cadeau!

Jouw zus, moeder, lieve buurvrouw, beste vriendin of misschien wel jij zelf kookt de sterren van de hemel op Kerstavond! Stel het kerstmenu samen, de ingrediënten worden op 23 december door Marley Spoon thuisbezorgd. We geven drie maaltijdboxen weg.

Het menu

Voorgerecht

Crunchy spek-geitenkaasrolletjes op grapefruit-venkelsalade
of
Rijke paddestoelensoep met taleggio-crostini en dilletopping

Hoofdgerecht

Varkensfilet met vijgenvulling en geroosterde aardpeer
of
Kabeljauw op juwelenrijst met romige saffraansaus en bietjes
of
Winterse pompoenwellington met tijmjus en rodekoolsalade

Dessert

Trifle met speculaasperen, sinaasappelroom en notencrunch

Zo doe je mee

Laat ons vóór 11 december 2019 weten waarom je zus, moeder, lieve buurvrouw of beste vriendin of misschien wel jij zelf dit kerstdiner verdient. Dat doe je door onderstaand formulier in te vullen. Onder dit bericht reageren geldt niet als deelname. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Bezorging zal plaatsvinden op maandag 23 december. Exacte bezorgtijd is afhankelijk van regio, maar wordt met de winnaars tegen die tijd afgestemd.

Over Marley Spoon

De maaltijdbox van Marley Spoon geeft antwoord op die altijd terugkerende vraag: wat eten we vanavond? Met de box kook je heerlijk, vers en makkelijk. Wekelijks selecteer je online welke recepten je wilt koken. Marley Spoon bezorgt vervolgens de verse ingrediënten in precies de juiste hoeveelheden en stap-voor-stap receptkaarten aan huis!

Deze actie is helaas afgelopen, de winnaars krijgen een persoonlijk bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Nicole Mutten
    dit zou super zijn voor mijn schoondochter, vorig jaar is ze op 24 december bevallen van het liefste meisje op de hele wereld en dus heeft ze het met kerst superdruk, want dan is Saar jarig en wordt ze 1!
    Beantwoorden
  • Anoniem
    gerrie
    MIjn vriendin esther en haar gezin. Ze staan altijd voor me klaar
    Beantwoorden
  • Anoniem
    K. van Roon
    Mijn dochter. Heel knap hoe ze haar gezin met vier kinderen combineert met werken en alle dagelijkse beslommeringen zoals koken. Elke dag weer moeilijk iets te verzinnen voor zo een grote club. Ik hoop dat ze wint.
    Beantwoorden
  • fb_100002673375111_sandra.daan.5
    fb_100002673375111_sandra.daan.5
    Zou leuk voor mijn dochter en haar gezinnetje zijn!
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Heidi Havekes
    Voor mijzelf,ik kook welke woensdag voor mijn kinderen en kleinkinderen. En elke kerst gaan we met zijn tienen gourmetten. Één keer iets anders ,is ook leuk. Zou leuk zijn dit te winnen. ??
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)
    Voor het eerst sinds we samen zijn is mijn man vrij op een kerstdag. Ontzettend leuk dat we nu als gezinnetje kerst kunnen vieren. Hoe leuk is het dan om met zijn viertjes deze heerlijke Marley Spoon maaltijd samen te bereiden.
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Bianca Folmer
    Ik zou graag dit pakket winnen, ik moet werken met Kerst en dan kan mijn man dit koken samen met onze zoon voor zijn moeder die moe uit haar werk komt en geen zin heeft om te koken. Wat een uitkomst als ik zou winnen.
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Ineke
    Zou gaaf zijn voor mijn dochter.
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Lins
    Ik zou deze graag aan mijn partner en me kindjes gunnen,omdat wij afgelopen jaar veel mee gemaakt hebben waaronder dat ik veel in ZH heb gelegen. Een bot tumor heb,en wellicht ook MS heb wat nog in onderzoek is. Ik ben niet in staat zelf kerst diner te maken dit jaar en vind dat mijn kindjes en partner dit dubbel verdienen omdat ze al zoveel zonder mij hebben moeten doen,en me zoveel gesteund hebben .
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Marianne
    Voor mijn beide dochters van 19 en 17 jaar. Die door vele omstandigheden al jaren geen fijne kerst hebben!! Er te veel gebeurd en om te noemen!!!!
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Sanne van middelaar
    Mijn tante! Altijd staat ze voor iedereen klaar. Door lichamelijke klachten kan ze niet meer werken en heeft daarom niet veel te besteden. Daarom gun ik haar dit pakket zodat ze met haar familie kan genieten van een fijne kerst!
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Michelle Hengstmengel
    Mijn moeder is in 3 jaar tijd zowel haar man als haar 2 broers verloren dit wordt voor haar een eenzame kerst,daarom wil ik haar dit plezier gunnen,zodat ze uit huis komt en gezellig samen met ons kan dineren. Met vriendelijke groet Michelle Hengstmengel
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Mirella Corbié
    Geweldig gewoon, voor mezelf, om een keer niet in de keuken te hoeven staan, maar te genieten van de gezellige dagen, geen boodschappen doen(heeelijk), niet koken?, ik wacht in spanning...
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Caroline Struik
    Onze buurvrouw/vriendin Wendy verloor 5 maanden geleden haar echtgenoot. Hij werd slechts 38 jaar. De feestdagen zullen voor Wendy erg moeilijk zijn. Zij heeft Denny tijdens zijn ziekbed tot het einde met heel haar ziel en zaligheid verzorgd. Zij verdiend het diner!
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Anita Driessen
    Oh wat Zou dit fijn zijn voor onze buren, Marianne en Jouke de Vries en hun 4 kinderen. Jouke heeft Parkinson en Marianne heeft borstkanker en is nu bezig met de chemobehandelingen. Dus een heerlijk diner met Kerst zou van harte welkom zijn.
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Maaike de Waal
    Mijn moeder en haar man verdienen het!! Vorig jaar december werd mijn stiefvader opgenomen met een hartinfarct!! Vlak voor de kerst met mijn moeders verjaardag kwam hij thuis. Alles is aan hun voorbij gegaan want toen kwamen ze pas aan verwerken toe van alles wat er gebeurt was. Dit jaar heeft mijn moeder haar 3e operatie gehad in korte tijd. Nu alles weer rustig is en goed gaat wil ik hun heel graag een fijne kerst geven met deze lekkere maaltijd!!!
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Elise Rutten
    Voor mijn moeder. Die elke dag met liefde voor ons kookt. Ik wil haar graag met kerst ontlasten.
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Jansje
    Mijn zus die zichzelf volledig weggecijferd heeft de afgelopen 5 jaar. Haar jongste dochter heeft de ziekte van lyme en heeft 5 jaar niet kunnen deelnemen aan het leven, stoppen met de universiteit was heel erg. Mijn zus heeft altijd voor haar klaargestaan. Na een intensieve therapie gaat het gelukkig een stuk beter. Zelfs de universiteit afgemaakt en nu een baan 3 dagen in de week...super!!
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Gerry smans
    Dit zou super geweldig zijn voor de schoonmoeder van mijn dochter die is helaas haar man verloren en moet echt alle eindjes aan elkaar knopen ervoor heel veel respect
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Lea
    Dat gun ik mijn man en ons gezin daardoor. Ik ben zelf chronisch ziek waardoor ik veel pijn heb en weinig energie. Mijn man helpt me waar hij kan maar is zelf verpleegkundige en we hebben 3 kleinschalige huizen met ouderen die zorg nodig hebben. Hij moet nogal eens invallen bij ziekte van personeel of erheen bij noodgevallen. Dus ik gun hem vooral een extraatje.
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Fam Wellin
    Heel graag een kerstdiner tweede kerstdag thuis. Ik ben mantelzorger voor mijn man die MS heeft. Het laatste jaar is alle kracht uit zijn benen verdwenen. Hij is graag thuis want in een restaurant kom je in de rolstoel veel opstakels tegen. Maar ik geniet wel dubbel als ik niet hoef te koken etc. Mijn dochter en haar man komen tweede kerstdag. Dus met uw hulp wordt het dubbel en dwars genieten. En...... lekker thuis.
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Patty Klasens
    Ik gun het mijn vriendin haar man en 3 kids.. Ze hebben een vreselijk jaar achter de rug. Haar moeder is heel onverwacht overleden. Ga der maar aanstaan met je drukke gezin ineens zonder je mama je maatje je alles.. ze is een bikkel en ze doet zo haar best het beste er van te maken.. door dit grote verlies zijn wij zulke goeie vriendinnen geworden geen woorden voor nodig gevoel is genoeg. Ik hun haar dit Enorm..
    Beantwoorden
  • Anoniem
    AvK
    Een vriendin van mijn heeft een camping. In het voorjaar/zomer zijn er 2 grote festivals in haar buurt waardoor het erg druk is op de camping.( 300 campinggasten) Zij regelt alles voor de camping alles is dan tot in de puntjes verzorgd. ( slaapopties / ontbijt/ kiss-ride)Maar tijdens die festivals moest ze ook voor haar ouders zorgen. Haar moeder was terminaal en haar vader lag ook in het ziekenhuis. Ze is enig kind dus ze kreeg 200 % werk erbij als mantelzorger. Helaas is haar moeder een maand geleden overleden. nu komt langzamerhand alles weer op gang. Ik gun haar dit feestelijk cadeau. Ze heeft het zo erg verdiend en dit is de eerste kerst zonder haar moeder.
    Beantwoorden
  • Anoniem
    H van den berg
    Voor mijn lieve ouders! Momenteel veel zorgen kwa ziektes in de familie, en mijn moeder zit zelf ook door omstandigheden momenteel de hele maand december thuis, dus alles bij elkaar is dit erg leuk voor ze met kerst hoeven ze niet te koken maar extra genieten!
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Mieke
    Hallo, Wat een leuke actie ! Mijn ouders staa dag en acht voor ons klaar en passen vaak op hun kleinkinderen. Mijn ouders wonen sinds kort in een unit omdat ze een huis gaan bouwen waardoor koken een stuk lastiger wordt. Ik gun hun heeel graag dit pakket !! Duimen maar... gr
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Diane
    Mijn man wil ik verrassen met deze fijne aanbieding. Kerstavond is bij ons meestal een gewone avond omdat op kerstdag de familie bij ons op bezoek komt en het dan een drukte van jewelste is. Mijn man is al enkele maanden druk bezig met de renovatie van zijn ouderlijk huis. Er is amper nog vrije tijd over. Hij gaat dit etentje wel heel fijn vinden !
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Christel jansen
    Ik zou heel graag dit diner voor mijn lieve ouders winnen. Mijn moeder is mantelzorger voor mijn vader van 83 die helaas in 2017 beide onderbenen moet missen. Zou zo fijn zijn om ze te verassen met dit overheerlijke diner.
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Ingrid Runnenburg
    Beste vriendin, Vaak reageer ik voor anderen maar nu gewoon eens fijn voor mezelf. Ben moeder van een gezin met 4 kinderen en het lijkt me fantastisch om nu eens een keer geen stress over het kerstdiner te hebben. Jullie diner ziet er fantastisch uit, dus fingers crossed. Fijne feestmaand! Gr Ingrid
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Gerda Friant
    Onze beste vrienden Ruud en Nathalie. Zij wonen in Rotterdam en wij in Gent. We leerden elkaar kennen op een camping in Zuid-Frankrijk en werden vrienden voor het leven. Nathalie haar mama is ernstig ziek. Niet alleen heeft ze terminale kanker, maar ook moet ze 3 x per week aan de nierdialyse en heeft ze hartproblemen. En nu speelt de afstand wel een rol, want meer dan een luisterend oor kunnen we haar op dit moment niet bieden. Ze gaan elke keer mee naar de dialyse, overleg met de artsen en dagelijks bezoek aan het ziekenhuis en daarbij nog werken en het huishouden doen. Daarom gunnen we hen van harte dit diner zodat ze even kunnen bijtanken en bekomen. Gezien haar man een voortreffelijke kok is, zal ook hij dit op prijs stellen.
    Beantwoorden
  • Anoniem
    veurink
    ik gun het mijn broer en schoon zus heel erg mijn moeder is sinds een jaar overleden en ieder jaar gingen moeder en ik daar 2de kerstdag eten om dat moeder de 1ste jarig was en nooit iets aan haar verjaardag had , nu heeft mijn schoon zus en broer gezegt we houden dit in ere jij komt de 2de kerst bij ons eten en dan kunnen we samen de kerst vieren , ik ben alleenstaand gehandicapt en zal de 2ste kerstdag wel alleen zitten , maar zou het erg leuk vinen als ik ze eens mocht verblijden met een mooi kerst geschenk eten samen er iets van te maken .
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Karin
    voor mijn zusje, heeft ze dik verdiend <3
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Denise
    Graag voor mijn moeder. Ondanks dat ze een herseninfarct met blijvend letsel heeft staat ze toch nog altijd voor ons klaar en kookt ze heerlijk
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Nancy Versleeuwen
    Voor mijn ouders! Mijn vader moet 24 December geholpen worden aan poliepen in zijn blaas. :( ( hij loopt ondertussen al jaren met pijn en ellende) Het zou super zijn, als bij thuiskomst een heerlijk diner klaar staat, en zo toch nog wat van de Kerst, dit jaar mee krijgt .
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Jose Bos
    Graag zou ik alstublieft mijn ouders van 77 en 80 jaar oud het kerstdiner voor thuis willen schenken Ik werk vrijwillig in een verpleegtehuis en daar zie ik ouderen van dezelfde leeftijd die veel is overkomen , maar mijn ouders zijn nog gezond en zijn nog helemaal zelfstandig thuis Daarom gun ik ze in eigen huis een mooi kerstdiner met geen omkijken naar de boodschappen.Ik wil graag een kerstverrassing bezorgen omdat ik ze niet zelf kan uitnodigen omdat mijn ouders het contact tussen ons niet nog zo willen herstellen.Ze vinden de brieven en kaarten die ik schrijf voldoende op dit moment en die zij schrijven.Ik heb vroeger fouten gemaakt tav hen en heb hen mijn excuses daarvoor aangeboden in een brief en heb mijn waardering laten blijken voor wat ze voor me gedaan hebben Door middel van deze kerstverrassing wil ik hen bedanken voor de gezellige kerstdagen in mijn jeugd. Ik denk dat de prijs ook voor gelach en een vrolijke sfeer zorgt en er een fijne kerstavond beleefd kan worden met misschien broer en schoonzus en vrienden
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Ellen Langkemper
    Voor mijn wel en niet inwonend gezin. Mijn lieve vriend die er al 2 jaar voor mij is en dat terwijl hij alle perikelen van mijnPTSS heeft mee moeten maken maar wel volhoud. Voor mijn dochter en haar verloofde, omdat ze bast hun werk ook nog aan het verhuizen zijn. Voor mijn ouders die het financieel behoorlijk zwaar hebben en mijn zoon met zijn vriendin die hun propedeuse hebben gehaald. En.. We eten toevallig allemaal met elkaar bij mij thuis op 1e kerstdag... Ik kijk er erg naar uit!!!
    Beantwoorden
  • Anoniem
    E.F.BoonvdSteeg
    Zouden de kerstdagen bij mijn dochter in Arnhem vieren. Maar afgelopen woensdag 4 Dec. ben ik aangereden door een auto die ivm laagstaande zon mij niet zag. Nu op bed met gebr knie, zware hersenschudding, en vele krammen en hechtingen in mn hoofd. Kerst word dit jaar dus anders voor ons. Dat kerstdiner zou dus helemaal top zijn. Maar ik gun het andere mensen ook dat mooie pakket. Mvg
    Beantwoorden
  • Anoniem
    F Stam
    Ik gun dit mijn zus zij heeft een vreselijk jaar mee gemaakt na huwelijk van 35jaar heeft ze nu een hele moeilijke tijd de echtscheiding is nu in gang gezet ze heeft het hierdoor natuurlijk niet zo goed ze heeft altijd voor iedereen klaar gestaan en ik hoop dat zij hiermee verrast kan worden
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Jeannette
    Voor mijn vriendin joke ,omdat zij ondanks haar ziekte en bijbehorende tegenslagen altijd weer in staat is om voor een ander de zon te laten schijnen
    Beantwoorden
  • kruiper
    kruiper
    Graag aan ons gezin,wij hebben een rot jaar gehad,en wij hopen dat volgend jaar een stuk beter wordt.
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Janny quik
    Ik zou het mezelf gunnen omdat ik kerstavond en 1 ste kerstdag moet werken , wel met plezier in ons Hospice in Maastricht. Hoe fijn zou het zijn om in de avond thuis dit menu, vegetarisch te koken voor mijn man en dochter. Vooral omdat mijn man instabiele angina heeft en al zo weinig heeft
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Wendy van den Berg
    Dat zou super leuk zijn voor onze lieve vrienden die altijd voor ons klaar staan. Helaas moeten ze allebei werken in de zorg met de kerst! Wat zou het gaaf zijn om met dit diner gezellig met elkaar derde kerstdag kunnen vieren! #ikzorg.ookmetkerst
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Josee
    Voor mijn liefste mannetje , die me door dik en dun steunt. Laatste maanden waren niet altijd even fijn. Daarom zou ik heel graag dit willen winnen want koken is mijn hobby en kan ik me heerlijk in uitleven en hem gelukkig maken met een heerlijk diner.?
    Beantwoorden
  • Anoniem
    J van der Laan
    Voor mijn moeder zij is 82 jaar enheeft recentelijk een hartaanval overleefd. Ze is een evhte doorzetter. Ik ben trots op haar.
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Hitsje Visser
    dit zou ik mijn vriendin toewensen ze heeft een moeilijk jaar gehad schoonvader overledn, zoon die een fatale aanrijding heeft veroorzaakt, andere zoon die er vooruit is gekomen dat hij homosrxueel is. ik die haar een beetje verwaarloost heeft, en ik dat bij deze goed te maken door haar dit voor haar gezin aan te bieden
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Femke Pruis
    Beste Vriendin Ik gun het mijn moeder zo ontzettend omdat ze het verdiend!!!!! Mijn moeder doet alles voor ons grote gezin en zet zichzelf altijd op een tweede plaats. Dan heeft ze ook altijd nog stress over het kerstdiner en het zou zo fijn zijn om haar dit diner dan te kunnen geven. En er zitten ontzettend lekkere gerechten in jullie kersttdiner. Daar zullen we met z'n achten dan super van gaan genieten!!!
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Tamara
    Ik gun het mezelf, want ik begin overal altijd te laat mee, dan kan ik nu heerlijk relaxed de kerst in. Geen keuze stress en wel lekker eten :)
    Beantwoorden
  • Anoniem
    veurink
    wat zou het toch fijn zijn om op deze manier de familie weer samen tot elkaar te krijgen, door een etentje te kunnen organiseren . wij zien elkaar heel weinig tot helemaal niet meer en dat is heel erg verdrietig moeder zou anders 1ste kerstdag jarig zijn geweest en dan kwamen we altijd samen dit is helemaal weg gevallen ik ben met de kerst alleen broers en zus zijn getrouwd hebben hun eigen kinderen (klein kinderen ) ja dat voelt als het liedje van andre hazes met kerst alleen en dat is een waar woord
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Merle
    Ik gun het mijn moeder zo enorm veel, De spil van ons grote gezin is nooit iets teveel. Elke dag staat ze ondanks haar eigen drukte altijd voor ons klaar, Met een vriendelijk woord, positieve energie of een mooi gebaar. Van het kerstdiner krijgt ze weleens stress, Daarom spring ik nu voor haar in de bres! Dus hoop ik dat zij gaat winnen, Dan kan onze kerst 2019 niet beter beginnen. Gr Merle
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Jessica Hendriks
    wij gunnen het onze lieve moeder van 80 zo! Ze is al 40 jaar weduwe van onze papa. Die is overleden toen ze zwanger was van de laatste meid. Ze heeft ons alleen heel goed opgevoed. Wij zijn allemaal super goed en liefdevol opgevoed. Nog steeds kookt ze heerlijk Indisch voor ons en cijfert zich altijd weg. We houden heel veel van haar en zijn dankbaar dat ze op dr 80ste nog steeds zo kwiek is. Groetjes uit Nijmegen van 4 dankbare dochters!
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Reina Ozenga
    Mijn zus omdat mijn zus door een klein ongelukje deze zomer nu al voor de derde keer geopereerd moet worden bij het sleutelbeen en zelf daardoor niet kan koken.
    Beantwoorden
  • Anoniem
    Marijke mulder
    Als dat niet zal lukken
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen