Vriendschap gezocht

Welkom op onze pagina Vriendschap Gezocht! Op deze pagina kun je per regio en leeftijdscategorie op zoek gaan naar een leuke vriendschap. Ook kun je zelf een oproepje plaatsen.

Hoe werkt het?

Na het plaatsen van een oproep kun je privéberichten vinden in je profiel onder het kopje ‘meldingen’. Ook kun je een privéberichtje sturen door op de oproep van een ander te reageren. Kom je er niet uit met je profiel? Stuur dan een mail naar onze webredactie via webredactie@vriendin.nl. We proberen zo snel mogelijk te reageren op werkdagen. Via dit mailadres kun je ook je account laten verwijderen.

Let op: er gelden huisregels

Deze pagina is bedoeld voor vriendschappen, géén relaties. Onwenselijke berichten verzoeken wij te melden bij onze webredactie via webredactie@vriendin.audax.nl. Als je je niet aan de regels hebt gehouden, wordt je account zonder waarschuwing verwijderd door de webredacteuren.

Dit zijn onze huisregels

We willen het op Vriendin.nl heel gezellig houden, daarom hebben we even een paar huisregels opgesteld:

1. Je maakt geen reclame en plaatst geen spam
2. Kwetsende of discriminerende opmerkingen zijn niet toegestaan
3. Je bent niet uit op een relatie
4. Blijf jezelf. Je voordoen als een ander is absoluut niet toegestaan

Kom naar onze Vriendinnen Speeddate!

Ben jij op zoek naar een gezellige vriendin of zoek je nieuwe vriendinnen om je vriendengroep mee uit te breiden? Meld je dan aan voor de eerste Speeddate voor Vriendinnen in Nederland, in samenwerking met VriendinnenOnline.nl!

Lees meer op Vriendin.nl/speeddate

Op zoek naar een leuke vriendschap?

Ben jij op zoek naar een vriendin om gezellig mee te kunnen mailen, kletsen, shoppen, sporten etc? Plaats een oproepje! Anderen kunnen via een privébericht op jouw oproepje reageren.

Plaats oproepje
Hoe werkt het?

Let op: deze pagina is bedoeld voor vriendschappen niet voor relaties of dates.

Lees meer over het plaatsen, wijzigen en verwijderen van je oproep en de spelregels.

Lees meer

Contact via deze site werkt niet dus graag via app😊

19.1.2020 - Anoniem

Hey girls! Ik heb gister ook een oproepje geplaatst alleen kan ik jullie reacties niet zien! De titel was: maatje om te stappen, lunchen of een drankje te doen. In die richting weet niet meer precies wat ik had bedacht😅 Ik ben student en woon sinds kort in Nijmegen. Een vereniging is niet echt mijn …

Lees meer

Leuke dame gezocht voor vriendschap.

11.1.2020 - Anoniem

Hoi leuke toekomstige vriendin zoals vele hier zoek ik een vrolijke spontane vriendin om samen te gaan shoppen lekker bij kletsen onder een theetje,bios,wijntje,koken,enz,iets over mezelf ben een vlotte gezellige vrouw 55,getrouwd ,kinderen huisdier,werk,zie jij je eigen hier in reageer nijmegen en omgeving.

Lees meer

Lotus

7.1.2020 - O

Dag lieve vrouwen Ik ben een alleenstaande moeder van 54 met een zoon van 20 die studeert en bijna uit huis is Hij is al veel weg en dit voelt soms best alleen Ik ben een positief ingesteld mens die de afgelopen jaren in een aantal opzichten ontzettend gegroeid is Ik doe aan yoga en …

Lees meer