Oproep: doe jij mee aan de metamorfose?

Oproep: doe jij mee aan de metamorfose?

Wil je graag een nieuwe look, maar heb je geen idee hoe je dat aan moet pakken? Geef je dan op voor de metamorfose.

Wil je graag een nieuwe look, maar heb je geen idee hoe je dat aan moet pakken? Geef je dan op voor de metamorfose.

We zijn momenteel op zoek naar vrouwen die op aanwezig kunnen zijn op 8 mei in IJsselstein. Een team van specialisten staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je een complete make-over te geven. Een verslag van deze dag komt in Vriendin. Meld je dus snel aan via onderstaand formulier! Let op: als je wordt uitgekozen voor onze metamorfose nemen we persoonlijk contact met je op.

Let op: Wanneer je uitgenodigd wordt voor de metamorfose ga je er automatisch mee akkoord dat jouw foto’s in Vriendin komen te staan.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  Michelle
  Hoi! Ik zou graag mee willen doen met de vriendin metamorfose omdat ik (in het kader van 'ik wil een keer wat anders') al jaren roep dat ik m'n haar misschien wel kort wil knippen. Maar ik durfde het nooit. Nu ben ik laatst 25 geworden en heb ik zoiets van: let's do it! Ik ben heel benieuwd naar het advies van professionels en welk kapsel zij het beste bij mij vinden staan.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Michelle de Valk
  Hoi! Ik zou graag mee doen met de Vriendin metamorfose omdat ik (in het kader van 'ik wil eens iets anders') al jaren roep dat ik m'n haar misschien wel kort wil knippen. Maar ik durfde het nooit.. Nu ben ik afgelopen week 25 geworden en heb ik zoiets van: let's do it! Ik ben heel benieuwd wat voor kapsel professionals mij adviseren!
  Beantwoorden
  • Anoniem
   Karin vitha
   Hallo, Graag zou ik (vrouw van 60 jaar) een metamorfose willen hebben. Ik zou graag een ander kapsel willen en tips hoe ik mij kan opmaken met welke kleuren. En wat ik ook leuk zou vinden om eens wat andere kledingadviezen te krijgen. Ik woon in Hilversum. Groet Karin
   Beantwoorden
 • Anoniem
  Lisette Lems
  Ik zou graag mee willen doen voor de vriendin metamorfose samen met mijn dochter Michelle de Valk. Zij heeft zich ook niet opgegeven, maar zij vermoed dat het een oude oproep is. Kunt u aangeven of dat ook zo is of is het inderdaad voor komende 8 mei. Hartelijke groet, Lisette Lems
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen