Canva1 2021 11 09t123141.061

Leuk: je kunt de Strong Women Award-armband nú bestellen

Heb jij een sterke, lieve vrouw in je omgeving die je graag wil verrassen? Geef haar de Strong Women Award-armband cadeau!

Strong Women Award-armband

Deze Strong Women Award-armband by Otazu symboliseert het respect voor een vrouw die tegen de wind in blijft staan en het hart op de juiste plaats heeft. Een vrouw die bij tegenslagen gewoon doorgaat en omkijkt naar haar omgeving. Geef deze armband dus aan iemand van wie jij vindt dat ze ’m verdient. Zodat die sterke, lieve vrouw hem met trots en plezier kan dragen. Of doe hem jezelf cadeau!

Strong Women Awards

Op 1 november 2020 werden de Strong Women Awards uitgereikt. Na onder anderen Karin Bloemen, Bibian Mentel en Lucia Rijker mocht Fidan Ekiz de prijs in ontvangst nemen. Nieuw was de award voor een onbekende Nederlandse sterke vrouw: de Strong Women Award – Role Model van dit jaar is Maaike de Kramer,die in een Rotterdams buurthuis kookt voor ouderen en kwetsbaren. Deze Strong Women Award-armband by Otazu is nu, speciaal voor Vriendin-lezeressen, in onze webshop te koop voor slechts € 19,95 (exclusief verzendkosten)! Hij is messing verguld (14 karaat goud). Wees er snel bij, want op=op!

Bron/beeld:Strong Women Award