Ook de blauwe koelkast van Lidl met 50% in jouw keuken

Ook de blauwe koelkast van Lidl met 50% in jouw keuken

Eerder deze week schreven we al over de roze koelkast van Lidl. Ideaal voor een kleine keuken of voor je dochter die net op een studentenkamer gaat wonen. Hoe leuk is deze blauwe koelkast? Hij is misschien wat onhandig als je een groot gezin hebt, maar hij past prima in een kleine keuken. Fijn als…

Eerder deze week schreven we al over de roze koelkast van Lidl. Ideaal voor een kleine keuken of voor je dochter die net op een studentenkamer gaat wonen. Hoe leuk is deze blauwe koelkast?

Hij is misschien wat onhandig als je een groot gezin hebt, maar hij past prima in een kleine keuken. Fijn als je net krap bij kas zit, dan heb je een gloednieuw exemplaar voor weinig geld.

De binnenkant van de blauwe koelkast

De koelkast weegt 26 kg, heeft een inhoud van 121 liter en is voorzien van drie glasplaten en een handige schuifbak. In de deur vind je drie opbergvakken. De temperatuur stel je in met de zeven verschillende standen.

Bekijk hier de roze koelkast

Flinke korting

De koelkasten verkocht Lidl al in augustus. Toen betaalde je er nog € 199,- voor. Nu € 99,-. Dat is weinig geld voor zo’n fijne koelkast in een mooie kleur. De koelkast is nu verkrijgbaar bij Lidl.

Nog meer leuke koopjes

We verzamelen de leukste koopjes in de Vriendin Koopjesgids. Hieronder vind je onze andere aanwinsten van deze week.