schrijven

Welke vriendenboekjes zijn er?

Met een vriendenboekje kun je iedereen die jij wilt er wat in laten schrijven. Bijvoorbeeld vrienden of vriendinnen of misschien wel familieleden. Zo kom je echt alles over ze te weten.

Zo heb je verschillende vriendenboekjes voor bijvoorbeeld kinderen, volwassenen maar ook voor je (huis)dier. Wie zal jij wat leuke dingen over zichzelf in het vriendenboekje laten schijven?

Vriendenboekjes voor iedereen

Vroeger had iedereen wel een vriendenboekje waarin je al je klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes wat over zichzelf erin konden schrijven. Het leukste was als je van iemand anders dan een vriendenboekje terugkreeg om in dat boekje wat in te kunnen vullen. Soms denk ik wel is waarom hebben we zoiets nu niet meer? Niet getreurd! De vriendenboekjes bestaan nog altijd! En dit keer niet alleen maar voor kinderen er zijn nu ook vriendenboekjes voor volwassenen en voor je (huis)dier. De vriendenboekjes kun je vinden bij invulboekjes. Er zijn ook vriendenboekjes speciaal om cadeau te doen.

Wat is het verschil tussen de vriendenboekjes van kinderen en volwassenen?

De verschillen tussen de vriendenboekjes van kinderen en volwassenen kun je al zien door naar het boekje te kijken. Vriendenboekjes voor kinderen hebben een kinderhelden thema die uit films, series en (strip)boeken komen. Ook kunnen vriendenboekjes voor kinderen uit sportclubs bestaan. Vriendenboekjes voor volwassenen hebben ene hippe design maar ook een frisse look. Vind je het leuk om een vriendenboekje als eigen gebruik te gebruiken en wil je graag een vriendenboekje in het thema Disney? Dan kan dit gewoon. Ook de inhoud verschilt tussen de vriendenboekjes van kinderen en volwassenen. Volwassenen stellen hele andere vragen dan dat kinderen dit doen.

Vriendenboekje voor kinderen

Er zijn verschillende soorten vriendenboekjes voor kinderen. Zo heeft invulboekjes verschillende kinderhelden die nu erg populair zijn. Ik zal er een paar benoemen:
• Vriendenboekje Buurman en Buurman
• Vriendenboekje in het thema Donald Duck
• Vriendenboekje Frozen
• Vriendenboekje vol met dieren
• Vriendenboekje in je favoriete voetbalclub
• Vriendenboekje in het thema The Lion King
Er zijn nog veel meer kinderhelden thema’s die invulboekjes hebben. Neem anders is een keer een kijkje bij invulboekjes daar staat een hele collectie aan kindervriendenboekjes.

Vriendenboekje voor volwassenen

De vriendenboekjes voor volwassenen kun je namelijk al je vrienden erin laten schrijven. Ze krijgen het vuur aan de schenen gelegd en krijgen een aantal vragen voorgeschoteld waar ze antwoord op moeten geven. Dit kunnen vragen zijn die je altijd al zou willen hebben geweten of juist vragen die je niet zomaar zou stellen aan ze omdat ze te pittige zijn. In het vriendenboekje voor volwassenen kunnen de volgende vragen aan bod komen:
• Wat zijn de leukste herinneringen aan ons samen?
• Wat is je grootste blunder ooit geweest?
• Waar ben je bang voor?
• Wat heb je onder je bed liggen?
• Wat hij of zij allemaal in het nachtkastje liggen?
• Hoe zou jij jezelf over tien jaar weer zien?

Er staan natuurlijk nog veel meer persoonlijke en grappige vragen die er gesteld worden in het vriendenboekje voor volwassen. Zo kom je wel echt alles over je vrienden te weten natuurlijk!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met www.invulboekjes.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen