Wat betekent het als je droomt over seks met een collega?

Wat betekent het als je droomt over seks met een collega?

Als je erin gelooft dat dromen een betekenis hebben, vraag je jezelf vast af waarom je dan in hemelsnaam over seks met een collega droomt. Vind je hem of haar dan echt leuk?

Dromen over seks met een collega

Dromen over seks met een collega voelt een beetje gek en het is raar wakker worden. Maar je hoeft je niet direct zorgen te maken over zulke seksdromen. Naast dat je collega misschien eigenschappen heeft die je benijdt, kan het ook het volgende betekenen.

1. Je hebt behoefte aan contact

Gaat je seksdroom over een collega met wie je overhoop ligt? Dan betekent het niet dat je in bed wil belanden met je collega, maar dat je behoefte hebt aan beter contact. In je onderbewustzijn wordt duidelijk dat je je veel beter zou voelen als jullie tot een goede oplossing komen. Als je droomt over seks met een collega en niet per se een conflict hebt met dit persoon, is het een teken dat je meer contact wil met andere mensen. Probeer eens – op een niet seksuele manier – toenadering te zoeken.

Lees ook: Lonneke: ‘Die vakantie naar Egypte gaf ons seksleven een boost’

2. Je hebt verlangens

Soms kun je een seksdroom niet zo goed verklaren. Je hoeft de droom niet te letterlijk te nemen. Misschien heb je verlangens waarvan je zelf nog niet weet dat je ze hebt. Als je de droom ‘ontleedt’ kom je misschien wel tot het antwoord. Wat gebeurde er wat je als bevredigend ervoer? Dat je het voortouw nam of dat iemand anders juist de leiding op zich nam en het jou naar de zin maakte? Wie weet vind je daar wel het antwoord (en jouw verlangen) in.

3. Je moet meer aandacht schenken aan je erotische kant

Wat dromen over seks met je collega ook nog kan betekenen, is dat het tijd is dat je weer eens wat aandacht geeft aan jouw erotische kant. Door de drukte van alledag en anderen op de eerste plaats zetten, kun je jezelf al snel voorbij gaan. Ook jij hebt behoefte aan hechting, verbinding en intimiteit. Zoek de passie weer op, of het nu solo of met een partner is. Zie de droom als een soort reminder om het lichamelijke weer op te zoeken.

Lees ook: Marieke: ‘Straks staan al onze seksfilmpjes op internet…’

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: Happinez
Foto: Getty Images

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.