Vlekken Verwijderen

Dit wonderapparaat tovert alle vlekken weg van je bank of tapijt

Tapijt of bank bezoedeld? Wij hebben een apparaat ontdekt die korte metten maakt met zelfs de meest hardnekkige vlekken. Van rode wijn tot modderpoten…

Over deze vlekverwijderaar

Allereerst is de KYMO tapijt- en bankreiniger krachtig genoeg om de meest weerbarstige vlekken te lijf te gaan. Tegelijkertijd is het apparaat eenvoudig in gebruik. Koffie, wijn, modder van huisdieren – niets is te gek voor deze vlekkenreiniger. Handig!

Doeltreffend en duurzaamheid

Naast het verwijderen van vlekken, pakt deze tapijt- en bankreiniger ook fijnstof aan. Nog een groot voordeel: De KYMO maakt geen gebruik van schadelijke stoffen. Hierdoor blijft niet alleen jouw huis, maar ook de aarde een stukje schoner.

Hoe werkt deze tapijt- en bankreiniger?

Het is eigenlijk heel simpel. Met een druk op de knop wordt de vlek behandeld met water en vervolgens moeiteloos opgezogen. Deze methode is veilig voor jouw stoffen en jouw gezondheid, en bewijst dat groene schoonmaak geen compromis hoeft te zijn.

Niet alleen wij van Vriendin zijn enthousiast over dit apparaat, de reviews op bol liegen er ook niet om:

“Deze vlekkenreiniger is ons geheime wapen tegen hondenvlekken! Met onze viervoeter in huis was het altijd een strijd, maar deze reiniger krijgt moeiteloos vieze plekken uit banken, tapijten en meer.”
“Als drukke vader kan ik deze vlekkenreiniger niet genoeg prijzen! Hij heeft al veel vlekken uit ons meubilair gehaald.”
“Heel erg blij met deze reiniger, Heeft genoeg opzetstukken voor verschillen vlekken. Wat ook heel erg handig is is dat deze reiniger ook de kruimels tussen de spleten van de bank kan opzuigen. Kortom heel erg handig!”

Voor meer reviews, klik hier.

Kortom, deze tapijt- en bankreiniger, en ook vlekkenreiniger, verandert verandert direct de manier van schoonmaken. Zeg maar doei tegen die hardnekkige vlekken! Voor meer informatie over dit apparaat, klik op onderstaande button.

Lees ook: Dít is de meest gewilde steelstofzuiger van 2023

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker