de ongelukkigste trouwdatum van 2023

Deze trouwdatum in 2023 kun je het beste vermijden volgens de astrologie

Je trouwdag is één van de mooiste dagen uit je leven. Die wil je niet laten verpesten door de stand van de maan. Mocht je daarin geloven, dan kun je de volgende trouwdatum beter mijden.

De slechtste trouwdatum van 2023

Mocht je houden van astrologische voorspellingen en je graag laten leiden door de stand en kracht van de planeten, dan is woensdag 9 augustus geen goede trouwdatum om je eega eeuwige trouw te beloven.

Door samenkomst van (bijzonder ongelukkige) omstandigheden – lees: de kosmos – is volgens de astrologie de negende dag van augustus geen goede dag om in het huwelijksbootje te stappen. Venus retrograde gooit vooral roet in het eten. Normaal gesproken de planeet van liefde en romantiek, maar door de retrograde in het vuurteken Leeuw is het juist geen goede periode voor zulke levenslange verbintenissen.

Herziening

De Venus retrograde loopt van 22 juli tot 3 september. Het is een periode van bezinning en herziening wat betreft relaties, waardoor je misschien wel opnieuw je relatie wil beoordelen. Niet iets waar je op zit te wachten, zo vlak voor de grote dag.

Wat 9 augustus zo’n slechte dag maakt om te trouwen, is het feit dat de Venus retrograde met Uranus in Stier staat. In Jip en Janneke-taal houdt dat in dat er ‘verstoringen en omwentelingen’ in je relatie kunnen optreden.

Dit kan een wake-up call zijn, of een andere manier waarop je relatie op de proef wordt gesteld. Doordat er plotseling een onverwachte verandering kan plaatsvinden in de liefde, wordt het de ongelukkigste trouwdatum genoemd.

Ben je benieuwd wat de beste dag is om te trouwen? Je leest het hier.

Tip van de redactie

Het lijkt zo makkelijk: een bruidsjurk, een locatie, die tweehonderd houten witte klapstoeltjes die overal op Pinterest staan, een ring, een jawoord en wat tranen. Toch bleek ook Aaf Brandt Corstius niet immuun voor de stress, de tranen, de ontroering en de oprechte gekte die zich kunnen voordoen tijdens het voorbereiden. Als ze nog eens trouwt dan volgt ze alle tips in dit boekje. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Trouwboekje
Bekijk bij bol.com

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: Elite Daily
Foto: Getty Images