Schoonmaakborstel

Met deze roterende schoonmaakborstel maak je binnen no time de badkamer schoon

Staat het boenen van de badkamertegels zo ongeveer op de allerlaatste plek van je favoriete schoonmaak klussen? Dan kan deze roterende schoonmaakborstel je leven een stuk makkelijker maken.

Roterende schoonmaakborstel

Zojuist gespot door de Vriendin-redactie in de lokale Action: een roterende schoonmaakborstel. Voor wie nog niet bekend is met dit geweldige fenomeen is het hoog tijd om eens kennis te maken. Dankzij dit handige technische snufje is het schoonmaken van tegels (en andere oppervlakten) een stuk makkelijker, grondiger en vooral sneller.

Roterende Schoonmaakborstel

De CleanRite multiscrubber heeft twee verschillende opzetborstel zodat je zelfs in de allerkleinste hoekjes kunt komen. Geen kalkvlek of stukje viezigheid dat deze borstel niet te pakken krijgt, dus. Wat het vooral zo handig maakt is dat de borstel al het harde werk voor je doet en je zelf niet hoeft te schrobben. Doordat de borstel roteert, wordt de oppervlakte namelijk makkelijk schoon.

Ook voor je gasfornuis

Nu hoef je de borstel niet te bewaren voor enkel het werk in je badkamer. Een vies gasfornuis, de oven en zelfs de velgen van de auto zien er weer als nieuw uit als je de borstel en wat reinigingsmiddel gebruikt. Kijk maar in de video hieronder:

De borstel is voor € 5,95 te koop in de winkels en de webshop van Action. Let op, je krijgt niet alle opzetborstels die te zien zijn in de bovenstaande video erbij.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: YouTube