seksspeeltjes

Dít zijn de meest gemaakte fouten bij het gebruik van seksspeeltjes

Het gebruiken van een seksspeeltje spreekt meestal voor zich, maar wist je dat je onverhoopt toch veel kleine foutjes kunt maken?

Deze kunnen niet alleen zorgen voor minder veiligheid, maar ook voor minder plezier. Dit zijn de meest gemaakte fouten bij het gebruik van seksspeeltjes.

1. Je kiest altijd voor de meest populaire of toegankelijke speeltjes

Dit klinkt misschien als een logische keuze, maar iedereen heeft eigen voorkeuren als het gaat om seks. Probeer daarom altijd verder te kijken en nieuwe dingen uit te proberen. Zo kom je er pas echt achter waar je het meest van geniet. Probeer eens een vibrerend eitje.

2. Je maakt je speeltjes niet goed schoon

Het is belangrijk om je seksspeeltjes goed te reinigen als je ze hebt gebruikt. Dit is niet alleen goed voor je eigen veiligheid, maar zorgt er ook voor dat het voorwerp langer meegaat. Lees voor het schoonmaken de gebruiksaanwijzing of gebruik een milde zeep met warm water. Ook kun je een speciale toy cleaner gebruiken.

3. Je gebruikt je speeltje nooit met je partner

Het klinkt misschien niet voor de hand liggend om je speeltje met je partner te gebruiken, maar het kan juist een leuke toevoeging zijn. En wedden dat hij of zij het juist heel opwindend vindt om jou bezig te zien? Als het bevalt om samen een speeltje te gebruiken, kunnen jullie ook een speeltje voor koppels aanschaffen.

Lees ook: Met deze tips doorbreek je de sekssleur

4. Je bent te veel bezig met het bereiken van een orgasme

Natuurlijk is het bereiken van een hoogtepunt fantastisch, maar je alleen hier op richten, kan voor onnodig veel druk zorgen. Nergens voor nodig: je kunt ook prima genieten zonder orgasme. Ga op onderzoek uit, en je zult zien dat die climax wel komt.

Bron: Viva
Foto: Getty Images

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *