Leuk en handig: Smoeltjesboek!

Leuk en handig: Smoeltjesboek!

Kennismaken en afscheid nemen doe je op de basisschool met Smoeltjesboek! Handig om contact te maken met andere ouders, leuk om te zien én een mooie herinnering voor later.

Kennismaken en afscheid nemen doe je op de basisschool met Smoeltjesboek! Handig om contact te maken met andere ouders, leuk om te zien én een mooie herinnering voor later.

Benieuwd welke klasgenootjes jouw kind dit jaar heeft? In het vrolijke kennismakingsboekje van Smoeltjesboek! staat van elk kind uit de klas een foto met daarbij optioneel de contactgegevens van de ouders, zoals de e-mailadressen. Contacten worden zo sneller gelegd en kinderen zullen zich vanaf het begin van het schooljaar thuis voelen in hun klas.

Het afscheidsboekje is bedoeld voor kinderen die naar de middelbare school gaan. In dit boekje vertellen alle kinderen hoe ze de basisschoolperiode hebben ervaren en wat hun toekomstplannen zijn. Uiteraard weer met een mooie foto erbij. En niet onbelangrijk: het boekje is net zoals het kennismakingsboekje van hoogwaardige kwaliteit, zodat het een mooie herinnering is voor later.

Achterin de boekjes staat een wel heel bijzonder kindje. Het is een kleine orang-oetan, die net zoals haar soortgenoten wordt bedreigd. Stichting Monkey Business komt op voor deze apen. Door deze stichting onder de aandacht te brengen op de laatste pagina van de boekjes, wil Hester Prins, oprichtster van Smoeltjesboek!, kinderen en hun ouders bewust maken van de bedreiging van deze leuke beesten.

Een digitale versie en een app zijn in de maak en worden midden december verwacht. Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Smoeltjesboek!? Like dan de Facebook-pagina. En ga voor meer info en om het boekje te bestellen naar www.smoeltjesboek.info. Tot 1 oktober profiteer je van een kennismakingskorting. Je betaalt dan maar € 10,- i.p.v. € 15,95!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zou jij een Smoeltjesboek! laten maken?

Gerelateerde artikelen