Ontwerp Zonder Titel 2022 10 24t155447.175

Gatenkaas, sushi of een frituurpan: híer scoor je de leukste kerstballen

Kerstliefhebbers, opgelet: wil jij de aankomende kerst echt indruk maken? Dan wil je déze originele kerstballen zeker in huis halen.

Een frituurpan in je boom

De laatste jaren wordt het steeds normaler om je boom (en je huis) met de meest originele en grappige kersthangers te versieren. Tegenwoordig is niet alleen de kleur van je kerstversiering belangrijk, maar kun je ook nog eens kiezen voor grappige kersthangers die je boom nét wat meer laten opvallen. Deze website heeft deze trend goed begrepen en heeft de meest originele kerstballen in het assortiment. Zo bestaat er voor de sushi-fans een heuse zalm-sushi kerstbal. Daarnaast is er ook een gatenkaas-kerstbal, een spekkie kerstbal en een kerstbal eieren met spek te verkrijgen. Voor de liefhebber van de frituurpan, bestaat er ook nog een schattige hanger.

Lees ook: Leuk: dit is de trailer van de eerste Netflix kerstfilm mét Lindsay Lohan

Persoonlijk

Door je boom te versieren met deze originele hangers, kun je je kerstboom een stuk persoonlijker maken. Daarnaast zijn de kerstballen ook heel leuk om cadeau te doen natuurlijk. Zeg nou zelf: wie wordt er nu niet vrolijk van een taco of een cheeseburger in zijn of haar boom?

Lees ook: (Glüh)wijnen maar: ook dit jaar krijgt Chateau Meiland een kersteditie

Foto: Allesinwonderland.nl

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.