Politie waarschuwt voor deze nieuwe manier van phishing

Je eigen telefoonhoesje ontwerpen, hoe leuk is dat?

Zo goed als iedereen heeft een mobiele telefoon. In je gezin zul je merken dat jullie, veelal, kiezen voor hetzelfde merk. En dat kán voor verwarring zorgen.

Wiens telefoon is het? Heb je de goede telefoon in je tas gestopt toen je de deur uit ging? We weten allemaal hoe hectisch het soms kan zijn en een vergissing, met al die hetzelfde telefoons, is zo gemaakt. Met als gevolg dat jij niet bereikbaar bent en je zoon of dochter hevig geïrriteerd raakt omdat jij weer eens de verkeerde telefoon mee hebt. Tijd om daar iets aan te doen!

Ontwerp je eigen telefoonhoesje

Schermafbeelding 2021 08 24 Om 14.46.28

Door je eigen telefoonhoesje te ontwerpen zorg je ervoor dat je niet zomaar meer de verkeerde telefoon meeneemt. Maar er zijn meer voordelen: je telefoon is beter beschermd tegen krassen en je hebt altijd je favoriete foto bij je.

Een telefoonhoesje ontwerpen is helemaal niet moeilijk. Je regelt dit heel makkelijk online. Je kunt je favoriete foto uploaden en zelfs een mooie achtergrond en een passende overlay met een tekst in een mooi lettertype.

Geef een origineel cadeau


Als je eenmaal hebt ontdekt hoe gemakkelijk het is om een telefoonhoesje te ontwerpen, dan kun je bijna niet stoppen! En dus is het altijd een goed idee om je omgeving ook blij te maken met een zelf ontworpen telefoonhoesje. Het is dan wel belangrijk dat je precies weet voor welke telefoon je aan de gang gaat. Iedere telefoon heeft net weer andere afmetingen en de camera(‘s) zijn weer net op een andere plek aangebracht.

Personaliseer alle apparatuur!

Je hoeft écht niet te stoppen als je alle mobieltjes in je omgeving hebt voorzien van een mooi hoesje. Je kunt, bij dezelfde site, ook tablethoesjes, Air Pod-cases en zelfs rugzakken personaliseren. Ook beschermfolies voor de laptop vind je hier.

Weet jij al welke foto je op je mobiel wilt terugzien?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met www.deindesign.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen