Hangmat Met Standaard op het terras, met eronder een buitenkleed

Luxe hangmat met standaard: nu voor een spotprijs bij Action

Een hangmat in je tuin is de perfecte manier om helemaal tot rust te komen. Het is niet alleen een comfortabele plek om te ontspannen, maar het brengt ook een gevoel van vakantie en vrijheid in je eigen achtertuin. Goed nieuws: de Action-shop verkoopt nu een prachtige hangmat met standaard waar je heerlijk kan chillen.

Over deze hangmat met standaard

Wil je lekker chillen in je eigen tuin of op je terras? Dat kan met deze luxe hangmat met standaard. Een echte must-have voor als je wilt genieten van de zon en wilt ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. De stevige stalen constructie van de standaard in een stoere zwarte afwerking, geeft niet alleen een robuuste uitstraling, maar zorgt er ook voor dat je veilig en stabiel ligt. Met een maximaal draagvermogen van 100 kg kun je zorgeloos neerstrijken op deze comfortabele ligplek.

Daarnaast kun je de standaard zonder gereedschap snel en gemakkelijk in elkaar zetten. Zo hoef je geen kostbare tijd te verspillen en kun je meteen gebruik maken van je welverdiende rust. Of je nu wilt wegdromen tijdens een middagdutje of wilt ontspannen met een spannend boek, deze hangmat met standaard is de perfecte aanvulling op je tuin of balkon. Nog een handig detail: de standaard heeft wieltjes. Zo kun je hem makkelijk verplaatsen naar een plek waar de meeste zon is. Dankzij de crèmekleurige hangmat, voegt hij ook nog eens een luxe uitstraling aan je tuin toe. En na gebruik berg je hem net zo makkelijk weer op in de handige opbergtas.

Deze geweldige hangmat met standaard (€ 39,95) is alleen online beschikbaar. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Hangmat Met Standaard
€ 39,95 bij action online

Lees ook: Wil je graag een onderhoudsvrije tuin? Hier 12 verrassende tips

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker