Thuis

Gezocht: De allerslechtste echtgenoot

Is jouw man een workaholic, ontzettend lui, altijd jaloers of alleen maar met zichzelf bezig? Geef hem dan op voor het programma De allerslechtste echtgenoot. Zo bezorg je hem misschien wel zijn eerste titel en jezelf als het meezit een tweede huwelijksreis!

In navolging van het televisieprogramma De allerslechtste chauffeur komt BNN vanaf april 2013 met het programma De allerslechtste echtgenoot. Wie de reeks met chauffeurs heeft gezien weet hoe slecht het met de deelnemers was gesteld. Zouden de echtgenoten ook zo slecht zijn in de verleidelijke proeven?

In het programma, dat wordt gepresenteerd door Ruben Nicolai, moeten acht mannen tegenover een jury bewijzen dat ze niet zo slecht zijn als hun vrouw beweert. De man die de meeste vooruitgang boekt, wint een tweede huwelijksreis.

Vind jij dat jouw man de felbegeerde titel verdient? Geef hem dan nu op via Bnn.nl Nu maar duimen dat jij in 2013 op huwelijksreis kan met een compleet nieuwe versie van jouw man!

Foto: RVDA

Reageer op dit artikel

Komt jouw man in aanmerking voor de titel?

Ja, omdat...

Hij is zelf aannemer, maar thuis doet hij nooit wat, enkel geeuwen en in de weekeinden slapen en nog eens slapen.
Er zit verder helemaal nix in de man.. Jammer..

Ja, omdat...

mijn vriend/ex-vriend heeft al 6 maanden een dip en is niet meer de man die ik leerde kennen! hij heeft een negatief zelfbeeld en we doen nooit meer wat leuks samen. als hij naar me toe komt is het enkel voor zakelijke redenen of voor seks, haha. vroeger was het echt magisch, we hadden altijd lol en deden leuke dingen samen. alles daarvan is verdwenen en doet me erg veel pijn..

Nee

nee, mijn man werkt veel maar doet ook gewoon een keer stofzuigen of huishoudelijke klusjes. Alles wat hij doet ben ik al blij mee. Dus het kan altijd slechter, dus de slechtste is hij ZEKER niet

Nee

..

Ja, omdat...

Omdat hij sinds hij met pensioen is de dag doorbrengt met puzzelen /lezen /en computeren of TV kijken.

Nee

Want gisteravond kwam ik thuis uit m’n werk en toen stond er een cadeau op te wachten met een kaartje “Gewoon, omdat ik heel veel van jou hou”. Prachtige Breil Snake gekregen.

Instagram