oven

Waarom je voor je op vakantie gaat een foto van je oven zou moeten maken

Twijfel jij op vakantie soms ook of je alles wel hebt afgesloten of uit hebt gezet? Dít is waarom een foto je hierbij kan helpen.

Foto

Een foto maken van je oven, voordat je op vakantie gaat. Misschien vraag je je af wat we hiermee bedoelen. Stel je voor: Je ligt net lekker op je strandbedje met een cocktail in je hand, en ineens wordt je overspoeld door paniekgedachtes. Je vraagt je af of je de oven wel echt hebt uitgezet of je föhn wel echt hebt uitgetrokken. In je hoofd is er al bijna brand en het lukt je niet meer om te ontspannen. De oplossing is eigenlijk erg simpel. De bedoeling is namelijk dat je vlak voordat je op vakantie gaat, een foto maakt van de zaken waar je je zorgen over kan gaan maken. Denk dus bijvoorbeeld aan de oven, de stopcontacten in de badkamer, maar ook bijvoorbeeld de voordeur of belangrijke papieren.

Lees ook: Droombaan: híer krijg je 8500 euro om in luxe vakantiehuizen te verblijven

Vakantie

Een foto maken van je huis voordat je op vakantie gaat, kan dus zorgen voor minder stress. Het doel van een vakantie is namelijk om rust te ervaren en je dus geen zorgen te hoeven te maken over de thuissituatie. Door van te voren dus al wat foto’s te maken, kun je dus met een gerust hart op vakantie. Je brein kan soms namelijk flauwe trucjes uithalen waardoor jij in één keer begint te twijfelen aan je eigen herinneringen. Bij momenten van twijfel of paniek, hoef je dus alleen maar even door je foto galerij te bladeren en de rust is wedergekeerd. Zo kun jij weer genieten van je welverdiende vakantie en is stress verleden tijd.

Lees ook: Waarom het zo lastig is om op vakantie te ontspannen (en zo lukt het wél)

Foto: GettyImages
Bron: Her.ie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.