Dubbele Smartfryer

De Action verkoopt nu déze spotgoedkope dubbele smartfryer

Ben je klaar om je kookkunsten naar een hoger niveau te tillen zonder het gedoe van een overvolle keuken? Action verrast ons weer eens met een slimme keukenhulp die niet alleen je portemonnee spaart, maar ook je kostbare tijd: de dubbele smartfryer.

Wat maakt deze dubbele smartfryer zo bijzonder?

Stel je voor: knapperige frietjes en malse kip tegelijkertijd bereiden zonder dat de geuren en smaken zich mengen. Klinkt als een droom, toch? Met de dubbele smartfryer van Action wordt deze droom werkelijkheid. Dit handige apparaat maakt het mogelijk om gelijktijdig twee verschillende gerechten te bereiden, elk in hun eigen mandje. En dat allemaal zonder een druppel olie toe te voegen! Gezonder eten was nog nooit zo eenvoudig en lekker.

Kracht en snelheid in jouw keuken

Deze smartfryer is uitgerust met een krachtig vermogen van 2400 watt, waardoor hij razendsnel opwarmt. Zo kun je direct aan de slag met het bereiden van je favoriete gerechten. Of je nu zin hebt in een snelle snack of een uitgebreid diner, deze fryer staat voor je klaar.

Lees ook: 3 redenen waarom eten uit de airfryer eigenlijk best wel gezond is

Gebruiksgemak: ook voor beginners

Nooit eerder met een smartfryer gewerkt? Geen zorgen! Dit apparaat is uiterst gebruiksvriendelijk. Kies uit verschillende voorgeprogrammeerde instellingen voor gerechten zoals kip, muffins of zelfs pizza. Liever meer controle? Pas dan eenvoudig de tijd en temperatuur aan naar jouw voorkeur. Dankzij de slimme technologieën worden beide mandjes gelijktijdig en gelijkmatig bereid, zelfs als de gerechten verschillen.

De dubbele smartfryer schoonmaken

Na het koken geen zin in een grote schoonmaak? Geen punt! Alle onderdelen van de smartfryer kunnen veilig in de vaatwasser. En de mandjes? Die zijn voorzien van handvatten met ‘cool touch’-technologie, zodat je ze veilig kunt hanteren zonder je handen te verbranden. Zo kun je ze direct na gebruik in de afwasmachine zetten. Handig toch?

Verbaas jezelf en je gasten met de meest heerlijke en gezonde creaties. Van een voedzaam gezinsdiner tot een tafel vol met warme hapjes voor je volgende feestje, de mogelijkheden zijn eindeloos met de dubbele smartfryer. Let op! Deze dubbele smartfryer is alleen bij de online-shop van de Action verkrijgbaar (€77,95). Voor meer informatie, klik op onderstaande button.

dubbele smartfryer action
€ 77,95 bij Action-shop

Lees ook: Déze dingen kun je beter niet bereiden in de airfryer

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker