Cyberseks

Lust – Spannende mailtjes, erotisch chatten, naakt voor de webcam. Steeds meer vrouwen zoeken seksuele bevrediging via het internet.

Lust – Spannende mailtjes, erotisch chatten, naakt voor de webcam. Steeds meer vrouwen zoeken seksuele bevrediging via het internet.

Doe mij maar een cyberlover!

Cyberseks staat voor seksueel contact met iemand via internet. Dat kan variëren van seksueel getinte vragen stellen of fantasieën uitwisselen, tot het via de webcam seksuele handelingen verrichten. Vooral jongeren zijn er dol op. Uit een grootschalig onderzoek dat Rutgers Nisso Groep kortgeleden hield, blijkt dat driekwart wel eens flirt op internet en dat 25 procent van de jongens en 20 procent van de meisjes wel eens aan cyberseks doet. Ook ouderen maken er gretig gebruik van. Opvallend is dat in de leeftijdsgroep van 35 tot 49 juist vrouwen het vaker doen dan mannen.

Erotiek via de computer is kennelijk erg spannend en voor velen kan het een aanvulling op hun seksleven zijn. Maar cyberseks kan ook veel ellende brengen. Ten eerste is het behoorlijk verslavend: het blijkt dat mensen er makkelijk veel meer tijd aan besteden dan ze van tevoren van plan waren en daardoor andere dingen verwaarlozen (studie, werk, huishouden, kinderen, relatie). En het blijkt dat er ook veel wordt vreemdgegaan door middel van cyberseks. Hoewel vier van de vijf mensen van mening zijn dat cyberseks niet ‘echt vreemdgaan’ is, gaan er toch veel relaties stuk door erotiek via het net. Uit een Brits onderzoek bleek dat bij 20 procent van alle echtscheidingen internet een rol speelt. Als je bedenkt dat maar 10 procent van de singles,  die via internet op zoek is naar een partner, ook daadwerkelijk op die manier de grote liefde vindt, is duidelijk dat dit medium meer kapot maakt dan dat het liefdesgeluk brengt.

Erotische sites voor vrouwen:

www.nietvoordepoes.nl

www.shespot.nl

Tekst: Lydia van der Weide

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben jij benieuwd naar cyberseks?

 • Sugamilk
  Sugamilk -
  Nee, ben gelukkig met mijn vriend en echt niet nieuwsgierig naar Cybersex
  Beantwoorden
 • Binkie
  Binkie -
  Nee ik kan daar niet nieuwsgierig naar zijn, maar dat ben ik ook niet naar porno-films enzo. Gelukkig denkt mijn partner er het zelfde over! Ons sex leven is uitstekend dus hebben we het ook niet nodig!
  Beantwoorden
 • Enno As
  Enno As -
  heb lange afstand relatie met iemand uit roemenie dus ja
  Beantwoorden
 • sylvia.oudenalder
  sylvia.oudenalder -
  doe daar niet aan mee!! vind het zo belachelijk....:stop:
  Beantwoorden
 • ariatula
  ariatula -
  niemand wil met me cybersexen....
  Beantwoorden
 • Pinetree
  Pinetree -
  Ja hoor! Gewoon een geil sms-je of mailtje zo af en toe, om elkaar een beetje op te warmen zegmaar.
  Beantwoorden
 • debbyaziz
  debbyaziz -
  ben gelukkig getrouwd en heb goeie sex dus heb geen cyberseks nodig:inlove: :D
  Beantwoorden
 • Joyce 70
  Joyce 70 -
  Ik heb er gewoon geen behoefte aan. Kom prima aan mijn trekken met mijn echtgenoot
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem -
  maar wel met mijn vriend, wonen ruim 2 en half uur bij elkaar vandaan:$
  Beantwoorden
 • natasja.schulzbijlemeer -
  punt!
  Beantwoorden
 • quinta8479
  quinta8479 -
  Sex voor een webcam, niet echt iets voor mij. Ik deed wel met mijn vriend (toen ik die nog had) aan telefoonsex (er was toen nog geen internet) en dat was wel heel erg spannend wij deden dit als voorspel, en het weekend dat we elkaar eindelijk konden zien zette we de bloemetjes buiten!
  Beantwoorden