Thuis

Dierendag!

Vandaag zijn we extra lief voor onze huisdieren. We geven ze een goede knuffel en wat extra aandacht, ook al worden ze de rest van het jaar ook gewoon verwend. Of het langharige hondje in dit filmpje nou echt op die extra knuffel zit te wachten…?

Het (arme) beestje krijgt een knuffel waarvan zijn haren (statisch) recht overeind gaan staan. Wel erg grappig om te zien!

 

Reageer op dit artikel

Wat doe jij vandaag om je huisdier wat extra liefde te geven?

Een lekker extra snoepje.

Ik heb ook een hondje, die lust wel een extra snoepje denk ik 😀

Anoniem

Ik heb geen huisdier.

:inlove: Ik wil wel zo’n hondje!

Een lekker extra snoepje.

En lekker knuffelen ook hoor 🙂

Anoniem

Anders, namelijk ...

Wij hebben een cavia, maar ik denk niet dat ze het weet dat het dierendag is hoor. Staat geen dier bij stil, dus ja…beetje onzin hoor een dierendag

Anders, namelijk ...

:inlove: Onze huisdieren worden iedere dag verwend alsof het dierendag is!

Een lekker extra snoepje.

Ach,voor mij is het elke dag dierendag met al mijn ‘beessies’!

Anders, namelijk ...

ik loop met de collectebus voor alle dieren!

Een lekker extra snoepje.

Mijn kleine Yorkie Odie wordt al de hele dag geknuffelt.Waar ik hem echt heel veel plezier mee doe is wat light slagroom of een stukje gerookte vis.Dan is het voor hem echt feest.Over 9 dagen is hij jarig en dan is het weer feest!!!

Anders, namelijk ...

Ik heb mijn kitten vanaf augustus en hij is flink gegroeit. Ik heb een plastic tunnel gekocht hij vind het helemaal geweldig en gaat de hele kamer rond met dat ding.

Anders, namelijk ...

ik heb een cavia geweldig beesie is dit , ze wordt elke dag geknufeld en aandacht krijgt ze voldoende zelf als in de keuken bezig ben bv met eten koken dan loopt ze in de keuken rond en dan gaat ze op haar manier hele verhalen vertellen , dan maakt ze van die gekke sprongetjes , of dan loopt te tegen de prulle bak op dan is ze boos op de prullen bak , geweldig het is voor ons net een kind ze mag elke zondag bij ons op bed uiteraard heeftze haar eigen deken waar ze dan heerlijk in ligt te slapen bij ons op bed.

Anders, namelijk ...

ik geef mijn hond iedere dag een extra snoepje en een extra knuffel en vooral veel extra beweging omdat hij de allerliefste mooiste en braafste is!!!!

Instagram