Dit is het ideale aantal kinderen op basis van je sterrenbeeld

Natuurlijk is het krijgen van kinderen niet iets vanzelfsprekends. Maar mochten we het – theoretisch gezien – voor het kiezen hebben, dan is er voor elk sterrenbeeld een bijpassend aantal.

Is dit op wetenschappelijk onderzoek gebaseerd? Nee. Maar ach, best leuk om te lezen. 😉 En wie weet, klopt het ook nog.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Ideaal aantal kinderen: 1

Watermannen zitten vol energie en zijn het liefst de hele dag op pad. Ook houden ze ervan om heerlijk te dagdromen. Om dit nog steeds te kunnen doen, is ÊÊn kind het meest wenselijk.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Ideaal aantal kinderen: minstens 5

Vissen staan bekend om hun gevoelige karakter en zijn dol op de onschuld van kinderen. Ook hebben zij een groot hart. Je hebt veel liefde te geven en daarom zijn meer dan vijf kinderen het meest ideaal voor jou.

Ram (21 maart – 19 april)

Ideaal aantal kinderen: veel

Rammen zijn eerlijk en direct en zeer aangenaam gezelschap. Daarnaast houd jij wel van wat uitdaging. Hoe groot je gezin ook is, jij kan het zeker weten aan.

Stier (20 april – 20 mei)

Ideaal aantal kinderen: 2

Stieren zijn betrouwbaar, ontspannen en houden van structuur. Ook kunnen ze heel goed met jonge kinderen omgaan. Worden het er te veel, dan voelen ze zich overdonderd. Daarom zijn twee kinderen precies goed.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Ideaal aantal kinderen: 4

Tweelingen staan bekend om hun zorgzaamheid en voorliefde voor grote aantallen. Doordat ze zich goed kunnen aanpassen, kunnen ze met verschillende situaties omgaan.
Ruzies binnen het gezin los jij zo op.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Ideaal aantal kinderen: 2

Jij bent betrouwbaar, gevoelig en erg zorgzaam, waardoor je goed met kinderen kunt omgaan. Toch moet het niet te druk worden in huis, aangezien je snel overprikkeld kunt raken. Het ideale aantal kinderen is dan ook twee.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Ideaal aantal kinderen: 2 – 4

Jij bent een kei in multitasken. Ook ben je een geboren leider en goed in het maken van sociaal contact. Grote kans dat jouw kinderen zich ontpoppen tot intelligente, onafhankelijke mensen.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Ideaal aantal kinderen: 1

Maagden zijn betrouwbaar, maar erg perfectionistisch. Dit maakt dat je je al snel druk maakt als de dingen niet helemaal gaan zoals ze zouden moeten. EÊn kind is dan ook ideaal, zodat er minder is om je zorgen over te maken.

Weegschaal (23 september – 21 oktober)

Ideaal aantal kinderen: 2, 4 of zelfs 6

Weegschalen houden van rechtvaardigheid en daarom kiezen zij het liefst voor een even aantal kinderen. Ook zijn ze uitstekende bemiddelaars, waardoor een groot gezin geen probleem vormt.

Schorpioen (22 oktober – 21 november)

Ideaal aantal kinderen: heel veel

Schorpioenen hebben veel liefde te geven en staan sterk in hun schoenen. Een groot gezin runnen, vormt voor jou dan ook geen enkel probleem.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Ideaal aantal kinderen: 0 – 1

Boogschutter hebben grootse plannen en dromen, waar een kind niet altijd bij past. Ook hebben ze een hekel aan verplichtingen en sleur. EÊn kind is dan ook vaak voldoende, en reken er maar op dat deze de hele wereld te zien krijgt.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Ideaal aantal kinderen: 3

Steenbokken zijn echt multi-taskers: het combineren van een baan met een druk gezinsleven is een eitje voor dit sterrenbeeld. Drie kinderen past dan ook perfect.

Bron: Ouders van nu

Lees ook: leuk om te weten: dit is jouw ideale partner volgens je sterrenbeeld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.