Betty’s zwangerschap doet wonderen voor haar seksleven

Betty’s zwangerschap doet wonderen voor haar seksleven

‘Nu ik zwanger ben, ben ik ineens in voor de gekste standjes’

‘Nu ik zwanger ben, ben ik ineens in voor de gekste standjes’

Betty (31): “Als kind was ik een mager scharminkel. Door mijn korte haar werd zelfs vaak gedacht dat ik een jongetje was. Vreselijk. Wat was ik blij toen ik ongesteld werd, want nu zouden mijn borsten ook vast snel gaan groeien. Nou, mooi niet. Rond mijn vijftiende kreeg ik eindelijk heuveltjes, maar veel stelde het niet voor. Ik draag dus mijn leven lang al voorgevormde beha’s, zodat het nog wat lijkt. Hoewel ik wel een taille kreeg, bleven mijn heupen smal en mijn billen mager. Ik baalde enorm, want kleding stond zelden sexy.

Me volproppen hielp niets. ‘Heerlijk toch, als je kunt eten wat je wilt’, zeggen mensen vaak. Natuurlijk, het is fijn dat ik geen calorieën hoef te tellen en nooit een taartje hoef af te slaan, maar continu alert zijn dat je niet afvalt is ook niet leuk. Bij jongens voelde ik me vaak niet op mijn gemak. Modellen mogen dan wel superslank zijn, je hoort toch meestal dat mannen wel wat vlees willen hebben om vast te houden. Nou, dan waren ze bij mij met mijn knokige knieën en schouders aan het foute adres.

Paul, mijn man, heeft me gelukkig altijd laten merken dat hij me prachtig vond. Minitietjes of grote borsten interesseerden hem niet, hij wilde míj, met mijn humor en mijn stralende ogen. Door hem heb ik veel zelfvertrouwen gekregen. Na een paar keer vrijen in het donker, waar ik op stond, deed hij onverwachts het licht aan. ‘En nu is het klaar met die flauwekul’, zei hij, om me vervolgens te overladen met complimenten en zoenen. Nogal overrompelend, maar ook bevrijdend.

Ons seksleven was al goed, maar sinds een maand of zeven is het nog tien, twintig keer beter. Ik ben namelijk zwanger en wat voel ik me heerlijk bij mijn uitgedijde lichaam! Op een dag ontdekte ik bij het douchen dat mijn borsten groter waren geworden. Ik ben meteen een test gaan kopen, en ja hoor! Die avond volgde een spetterende vrijpartij, omdat we zo opgetogen waren.

In de periode erna voelde ik dat mijn lichaam veranderde. Overal kreeg ik een vetlaagje. Mijn borsten werden groter. Zo groot zelfs, dat ik nieuwe bh’s nodig had. Voor eerst kocht ik sexy lingerie, kicken! Ook mijn heupen en benen werden ronder. Het was alsof ik, nu ik moeder zou worden, pas écht vrouw werd.

En wat geniet ik daarvan! Buiten het bed, met leuke kleding en een diep decolleté, maar ook in bed. Ik heb niet alleen meer zelfvertrouwen, ook mijn libido piekt behoorlijk. Daar had ik weleens over gehoord, en het leek me nogal raar om te vrijen als je een kindje in je draagt. Maar ik heb meer zin dan ooit en het voelt alleen maar heel natuurlijk. We doen immers precies hetzelfde als toen de baby verwekt werd.

Of nou ja… hetzelfde? Doordat ik zo lekker in mijn vel zit, ben ik opeens in voor de gekste standjes. Of ik verras Paul als hij suf op de bank tv ligt te kijken door hem in een uitdagend setje, compleet met jarretels, te bespringen. We doen het dan daar terplekke op de bank. Of op tafel. Ook de schuddende wasmachine hebben we een keer geprobeerd. Paul vindt het geweldig dat ik zo vrij ben geworden. Hij grapt vaak: ‘Als ik dit had geweten, had ik jaren eerder kinderen gewild!’ En: ‘We gaan er nog wel een stuk of tien maken hoor, let jij maar eens op!’

De laatste tijd wordt vrijen iets moeilijker. Ik ben nu in mijn achtste maand en lang niet alle standjes zijn nog haalbaar. Ook ben ik vaak moe. Maar dit zijn de laatste loodjes. Ik hoop dat ik de kilo’s die ik ben aangekomen – achttien, en wat staan ze me goed! – niet allemaal weer kwijtraak na de bevalling. Ik ben dolblij met mijn romige lijf. En ik hoop maar dat ik, als de baby er is, energie houd om te vrijen. Want Paul en ik zijn zo hecht nu. En dat ik bij de bevalling niet inscheur en pijnlijk littekenweefsel overhoud… Maar goed, het heeft geen zin daar nu over te tobben. Ons kindje is van harte welkom. En dat hij of zij ons het afgelopen halfjaar zo’n superseksleven heeft bezorgd, is een extra cadeautje!

Om privacyredenen zijn alle namen veranderd. De echte namen zijn bekend bij de redactie.

Tekst: Lydia van der Weide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kreeg jouw seksleven ook een boost tijdens je zwangerschap?

Gerelateerde artikelen