Best Bekeken Series

Dít zijn de 3 best bekeken series op Amazon Prime: gratis te bekijken

Op zoek naar een goede serie voor een luie avond? Amazon Prime heeft een scala aan topseries. Hier volgen de drie toppers die je niet mag missen.

3 best bekeken series op Amazon Prime

Sherlock (2010-2017) – 4 seizoenen

IMDb 9.1

In deze moderne versie van de klassieke verhalen van Arthur Conan Doyle is Sherlock Holmes (gespeeld door Benedict Cumberbatch) niet zomaar een detective. Met zijn briljante geest ontcijfert hij het onzichtbare aan de hand van de kleinste aanwijzingen. Samen met de nuchtere John Watson, vormt hij een duo dat elke zaak kraakt, hoe ingewikkeld ook.

The Office (2005-2013) 9 seizoenen

IMDb 9.0

Deze Amerikaanse versie van de Britse serie met dezelfde naam, verkent het kantoorleven bij Dunder Mifflin in Scranton via een mockumentary-stijl. Michael Scott, gespeeld door Steve Carell, is de onhandige baas die zijn best doet om iedereen te vriend te houden, met hilarische situaties als gevolg.

Clarkson’s Farm (2021– nu) 3 seizoenen

IMDb 9.0

Volg de capriolen van Jeremy Clarkson, een man die zelf zegt niets van boerenwerk te weten, terwijl hij zich waagt aan het boerenleven. Deze serie biedt een humoristische blik op de vaak onderschatte complexiteit van landbouw, waarbij alles dat fout kan gaan, ook daadwerkelijk misgaat.

Al deze series (en nog veel meer) kun je nu 30 dagen lang gratis bekijken op Prime Video. Na 30 dagen kost Prime Video slechts EUR 4,99/maand. Voor meer info klik op onderstaander button.

Klik hier voor meer info

Lees ook: Déze 5 topfilms kun je nu (gratis) bekijken op Amazon Prime

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker