badjas

Blijkbaar knoop je je badjas al je hele leven verkeerd dicht

Je badjas dichtknopen, lijkt een simpele klus. Toch is de kans vrij groot dat je het je hele leven al verkeerd hebt gedaan.

Althans, als we TikTok moeten geloven.

Truc

Het was TikTokker @meggarlandd die met de hack naar voren kwam. Inmiddels is de video al meer dan 100.000 keer geliked en meer dan 11.000 keer gedeeld.

Dichtknopen

De kans is groot dat je je badjas op dezelfde manier dichtknoopt als dat je je schoenen strikt. In principe is hier niets mis mee, alleen zal je vast weleens hebben gemerkt dat de knoop niet heel strak zit en je jas binnen de kortste keren weer openvalt.

Hack

Hoe je dit kunt voorkomen? Nou, door het op de volgende manier te doen. In haar video laat Meghan zien hoe ze het koord door de lussen aan de voorkant haalt, in plaats van aan de achterkant. Vervolgens maakt ze er een knoop op en zet er een strik op. Een kleine aanpassing dus, maar je zult merken dat je badjas veel beter blijft zitten. Hadden we hier maar eerder aan gedacht.

@meggarlandd

Just go and try it 👏🏻 #tiktokhacks #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #momlife #momof3 #momhumour #sahm #wahm #momstyle #momtips

♬ BORN FOR THIS – Foxxi

Bron: TikTok, Margriet
Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen