Hondenzwembad

Action verkoopt een hondenzwembad zodat jouw viervoeter deze dagen heerlijk kan afkoelen

Terwijl de mussen van het dak vallen door de zomerse dagen, kan jouw hond het koppie koel houden. Bij Action verkopen ze nu namelijk een hondenzwembad.

Hondenzwembad

Nu sommige delen van het land vandaag 30 graden Celsius aantikken, is het noodzaak om niet alleen zelf verstandig met de hitte om te gaan, maar ook om voor de hond te zorgen. Van een vernevelaar tot een afkoelmat: er zijn verschillende manieren om je viervoeter verkoeling te bieden.

Spetter, spatter, spater: wie weet zet jij jouw hond deze middag nog in het water. Bij Action tik je voor twee tientjes al een hondenzwembad op de kop. En ook niet onbelangrijk, volgens de beschrijving is het bad makkelijk in elkaar te zetten. Hoef je je dus niet in het zweet te werken tijdens deze warme dagen. Meer informatie over het bad vind je hier.

Handige tips voor verkoeling

Kun je niet meteen een zwembad aanschaffen, maar zie je dat je hond het duidelijk zwaar heeft met het weer? Dan kun je het volgende proberen.

Schaduw

Probeer voor je hond een persoonlijke ruimte in de tuin te creƫren. Misschien is dit onder een grote boom in de schaduw. Als je een heel klein tuintje hebt met veel zon, zou je eventueel een klein tentje voor je hond kunnen kopen. Zo kan je hond toch af en toe naar buiten, maar heeft die een eigen plekje waar het niet te warm is.

Vernevelaar

Sommige honden zijn bang voor een tuinslang omdat er soms veel druk op staat. Probeer daarom een tuinslang met een mist/verneveling optie om je hond te laten afkoelen. Veel honden vinden dit heel fijn en door deze stand lopen de kosten ook niet zo hoog op.

Handdoek

Doe een vochtige handdoek in de vriezer. Na een paar uur haal je deze eruit en kun je de handdoek over je hond leggen. Zo kan je hond afkoelen.

Water

Ververs het water van je hond zo vaak als je kunt. Eventueel voeg je af en toe wat ijsblokjes toe om het water lekker koel te houden.

Water, water, water

Als het warm is buiten, vergeet dan vooral niet om flessen water mee te nemen. Je hond heeft veel dorst tijdens een wandeling. Je kunt de waterflessen eventueel eerst nog een paar uur in de vriezer leggen, voordat je deze meeneemt.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Action

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.