vrouw werken computer kat

8 manieren om snel en makkelijk vanuit huis iets bij te verdienen

Een extra zakcentje verdienen zonder dat je er al teveel moeite voor hoeft te doen. Dat wil iedereen wel!

1. Pakket verzamelpunt

Er wordt meer dan ooit online gekocht. Goed nieuws voor jou als je veel thuis bent, want je kunt zelf een pakketpunt worden, bijvoorbeeld voor jouw woonwijk. Gemiddeld ontvang je zo’n 25 tot 60 eurocent per pakketje. Dus hoe meer pakketjes, hoe meer je verdient. Kijk eens op homerr.com
 of viapunt.viatim.nl/pakketpunt-worden.

2. Verkoop je spullen

We zijn massaal ons huis aan het opruimen. Je kunt die spullen naar de kringloop brengen, maar er ook zelf een centje aan verdienen. Iedereen kent Marktplaats, maar er zijn meer mogelijkheden, zoals Facebook Marketplace, bol.com, Vinted (voor kleding) en ook steeds vaker Instagram.

3. Verkoop je foto’s

Staat je laptop vol met prachtige foto’s? Verkoop ze aan een stocksite. Foto’s die daarop staan kunnen gedownload en gebruikt worden voor bijvoorbeeld nieuwsberichten of advertenties. Voor iedere download krijg jij ook een bedrag uitgekeerd. Gemiddeld gaat het om zo’n 30 eurocent per foto.Kijk bijvoorbeeld op shutterstock.com of gettyimages.nl
.

4. Verhuur je auto

Gebruik je jouw auto door corona (of überhaupt) weinig? Verhuur ’m aan anderen! Je bepaalt zelf hoe vaak, op welke dagen en aan wie. Hier verdien je gemiddeld zo’n honderd euro per maand of meer mee. Snappcar.nl
 is een bekende website waar je jouw wagen kunt verhuren.

5. Affiliate-linkjes

Heb je een eigen website of blog, dan kan het gebruik van affiliate-linkjes, die verwijzen naar een webshop, lucratief zijn. Zodra jouw bezoekers erop klikken én een product kopen, ontvang jij een percentage van het aankoopbedrag. Er zijn talloze webwinkels met een affiliate-programma. Op hun site kun je je eenvoudig aanmelden. Je opbrengst hangt af van het aantal clicks en kan gaan om een paar tientjes tot honderden euro’s.

6. Koken voor je buren

Maak jij steevast te veel eten tijdens het koken? Maak dan je buurgenoten blij met een maaltijd! Niet alleen een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen, je verdient er per portie zo’n vier tot zes euro mee. Kijk op thuisgekookt.nl.

7. Geef je mening

Geld verdienen met het invullen van enquêtes. Het kan. Er zijn sites waar je keiharde euro’s krijgt, zoals PanelWizard. Hier spaar je eerst per enquête een aantal punten, en duizend punten leveren je omgerekend een tientje op. Bij het GfK Panel kun je punten inwisselen voor cadeaubonnen.

8. Hondenoppas

Dol op honden? Bied jezelf aan als oppas in de buurtapp of via de site petbnb.nl. Er zijn verschillende opties, van alleen uitlaten en dagopvang tot logeren tijdens een vakantie. Trouwens: dit principe geldt natuurlijk ook voor babysitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen