zussen zus verjaardag 30ste

7 dingen die jij en je zus moeten doen voor jullie 30ste

Of je elkaar nu elke dag spreekt of slechts af en toe: deze dingen moet je met je zus gedaan hebben voor jullie 30ste.

1. Ga samen op vakantie

Een vakantie is niet alleen gezellig, het is ook nog eens supergoed voor jullie band. Of het nou een weekendje Maastricht is of een lange reis naar Thailand: de herinneringen blijven altijd bestaan.

2. Ga samen naar een festival

Wat dacht je bijvoorbeeld van Open Air of Lowlands? Jullie hebben door de pandemie wat festivals in te halen, dus waarom niet samen alvast kaartjes kopen voor volgend jaar?

3. Word samen dronken

Dan leren jullie elkaar pas écht kennen. 😉

Lees ook: Dít effect heeft alcohol op jou, op basis van je sterrenbeeld

4. Deel jullie diepste geheimen

Je zus zal je nooit veroordelen en altijd aan je zijde staan. Dé uitgelezen persoon dus om je diepste geheimen mee te delen. Wees wel voorbereid op een eerlijke reactie, of die nou leuk is of niet.

5. Houd een Disney-marathon

Hoe leuk om de sprookjes uit jullie jeugd te herbeleven.

6. Ga samen sporten

Samen sporten is goed voor jullie gezondheid, jullie onderlinge band én een prima excuus om nog eens extra uit eten te gaan. Om je workout bij te houden, kun je een fitnesshorloge aanschaffen.

7. Neem samen een tattoo

Een tattoo is een mooie manier om de liefde tussen jou en je zus voor altijd te vereeuwigen. Let wel: zorg ervoor dat jullie er allebei achterstaan en een ontwerp uitkiezen dat jullie nooit zal vervelen. Inspiratie nodig? Wij verzamelden de mooiste voorbeelden.

Bron: Amayzine
Foto: Getty Images