Weekhoroscoop: de Steenbok heeft een misverstand met een broer of zus

De Maagd barst van de energie en de goede ideeën en de Ram heeft behoefte aan rust. Wat vertellen de sterren deze week over jouw leven?

De Maagd barst van de energie en de goede ideeën en de Ram heeft behoefte aan rust. Wat vertellen de sterren deze week over jouw leven?

Vissen

20-02/20-03

Een vriendin komt voor je op als jij er even niet uitkomt. Dat is een pak van je hart. Je krijgt een cadeau of geld van iemand. Voor je verjaardag, of zo maar. Luister eens wat beter naar je intuïtie, die zegt vaker de waarheid dan je denkt.

Ram

21-03/20-04

Je hebt nog steeds behoefte aan rust en bent meer op jezelf. Je bent het liefste thuis aan het schrijven of aan het lezen. Op je werk of in de familie wordt er actie van je verwacht. Je doet het, maar je hoofd staat eigenlijk ergens anders naar.

Stier

21-4/20-05

Een afspraak met een vriendin gaat niet door. Daar baal je in eerste instantie van. Maar het geeft je ook de ruimte voor spontaniteit. Hier heb je al een tijdje behoefte aan. Aarzel dus niet, maar maak er gebruik van.

Tweelingen

21-05/21-06

Op je werk wordt er iets niets verteld of achtergehouden. Nieuwsgierig als je bent ga je op onderzoek uit. Met je vriendinnen heb je een gezellig tijd. Jullie doen samen iets sportiefs of gaan een dagje de stad in. Genieten dus.

Kreeft

22-06/22-07

Er is iets wat je graag wilt bespreken, maar niemand is bereikbaar. Heb je een vakantie op het oog? Wacht nog even met boeken of lees op z’n minst heel goed de voorwaarden. Er kan snel iets mis gaan.

Leeuw

23-07/23-08

Op je werk zijn er allerlei veranderingen gaande, maar het is niet duidelijk waar het naartoe gaat. Je moet daarnaast nog een extra tandje bijzetten om alles bij te houden. Kijk uit dat je jezelf niet voorbij loopt. Je moet wel heel blijven.

Maagd

24-08/22-09

Je barst van de energie en de goede ideeën. Wanneer je deze met je partner deelt, is hij niet overduidelijk enthousiast. Geef hem de tijd om het te laten bezinken. Verder zoek je je kleding uit. Tijd voor iets nieuws.

Weegschaal

23-09/22-10

Het lijkt wel of deze week niet te plannen valt. Afspraken worden verzet en afgezegd. Alles loopt anders dan je had gedacht. Leg je erbij neer. Het ligt niet aan jou. Met je partner heb je een fijn uitje staan. Even tijd voor elkaar.

Schorpioen

23-10/22-11

Iemand uit je omgeving legt druk op je om iets voor elkaar te krijgen, dat werkt bij jou averechts. Je klapt dicht en weet even niet wat je ermee aan moet. Met een collega heb je de grootste lol en dat werkt prettig.

Boogschutter

23-11/21-12

Je zou wat meer je eigen gang willen gaan, maar door omstandigheden thuis of in de familie lukt dit niet. Aan het eind van de week komt daar verandering in. Je geniet enorm van een creatieve hobby. Blijven doen dus.

Steenbok

22-12/20-01

Een misverstand met een broer of zus kan voor problemen zorgen. Flexibel zijn en op de juiste manier reageren helpt je hierbij. Thuis schuif je wat met meubels of koop je iets nieuws. Zo ziet het er uit als nieuw.

Waterman

21-01/19-02

Sommige financiële zaken vind je ingewikkeld en niet interessant. Maar je wil gedoe met geld voorkomen. Daarom vraag je een vriendin en een familielid om hulp. Zij kunnen je haarfijn uitleggen waar het om gaat.

Lees ook de horoscoop van vorige week

Tekst: Natasja Kuipers Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen