Krachtigste sterrenbeelden

Deze vijf sterrenbeelden zijn fysiek én mentaal het krachtigst

Bij ‘kracht’ denken we vooral aan spierkracht, maar het hoeft daar niet altijd mee te maken te hebben. Zo is het tonen van emotionele kracht net zo bijzonder. Wist je dat sommige sterrenbeelden zowel fysiek als mentaal zo sterk zijn dat niets hen onderuit kan halen? 

Deze vijf sterrenbeelden zijn zowel fysiek als mentaal het krachtigst. 

Leeuw

Leeuwen zijn geboren leiders en de mensen die hen willen temmen kunnen maar beter oppassen. Je bent namelijk zo krachtig dat anderen zich kunnen branden aan het vuur dat jou omringt. Jouw fysieke en mentale kracht draaien vooral om dat jij altijd je zin wil krijgen. Niets kan jou stoppen. 

Steenbok

Niemand kan jou op emotioneel gebied wat maken, Steenbok. Dat komt omdat jij tijdens het maken van plannen altijd rekening houdt met het ergste. Maar je bent ook een harde werker en een rots in de branding, zowel fysiek als mentaal. Jij gaat altijd tot het uiterste om je doelen te behalen. 

Schorpioen

Als er iemand een vechter is dan ben jij het wel, Schorpioen. Wees wel voorzichtig, want je voelt je snel aangetrokken door een verlangen naar steeds meer macht en je zal er alles aan doen om je doelen te bereiken. Dat je hierbij nog weleens manipulatief bent en leugens verzint helpt natuurlijk niet mee.

Lees ook: Zó kun jij het beste slapen volgens je sterrenbeeld

Stier

Stier kenmerkt zich vooral door zijn emotionele kracht. Wat er ook gebeurt, jij blijft nuchter en biedt steun en kracht aan degenen van wie je houdt. Maar daarnaast ben je ook bereid om risico’s te nemen en te vechten voor de liefde. Niemand staat dit krachtige sterrenbeeld in de weg.

Ram

Opgeven? Daar doe je niet aan als Ram. Je gaat altijd door het vuur, wat niet zo gek is als vuurteken. Daarbij barst je van de energie en kracht, zowel fysiek als mentaal. Je weet wat je wil en stopt niet voordat je jouw doelen hebt behaald.

Tip van de redactie

Leer je geboortehoroscoop lezen in Leven met de sterren van wereldberoemd astrologe Yasmin Boland! In het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Boland helpt je stap voor stap het mysterie van het leven te ontrafelen… Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Leven Met De Sterren
Bekijk bij bol.com

Bron: Freundin
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.