Ontwerp Zonder Titel 2021 01 24t092424.923

10 redenen waarom de Waterman zo aantrekkelijk wordt gevonden

Is jouw sterrenbeeld Waterman? Of ken je iemand met dit sterrenbeeld? Wij vertellen je waarom Watermannen vaak zo aantrekkelijk worden gevonden.

Eerst even wat feitjes. Wist jij dat zowel Chantal Janzen, Wendy van Dijk, als de grote Oprah Winfrey Waterman zijn? Vaak wordt de Waterman heel aantrekkelijk gevonden. Dit komt niet alleen doordat het vaak prachtige verschijningen zijn. Ook de volgende tien eigenschappen spelen mee:

1. Ze zijn onvoorspelbaar

Door deze eigenschap voelen veel mensen zich aangetrokken tot de Waterman. De Waterman doet haar eigen ding en leeft van moment tot moment. Ze is ongrijpbaar. Zowel haar uiterlijk, als haar emoties zijn niet te voorspellen. Door haar ruimdenkendheid staat ze altijd open voor nieuwe ervaringen.

2. Zijn zijn rebels

De Waterman is fysiek heel aantrekkelijk en lijkt soms wat onschuldig. Dit is echter alleen maar schijn. Zo is de Waterman niet bang om haar mening kenbaar te maken en vindt ze het geen probleem als ze hierdoor buiten de boot valt.

3. Ze staan open voor verandering

De Waterman weet dat er soms verandering nodig is om te kunnen groeien. Zo kan ze van de één op de andere dag haar haren kort knippen of haar baan opzeggen. Ook kan ze haar mening bijstellen en heeft ze er geen moeite mee om haar ongelijk toe te geven.

4. Ze zijn onafhankelijk

De Waterman weet dat ze mooi is, maar dit betekent niet dat ze niet hard zal werken. Een Waterman kan binnen elke setting werken en is niet bang om haar mening te geven. Ook in een harde zakenwereld, waar met name mannen werken, vindt zij haar weg.

5. Ze laten weinig emoties zien

De Waterman is een sterke vrouw en laat niet graag haar kwetsbare kant zien. Dit betekent niet dat ze die kant niet heeft. Ook de Waterman voelt verdriet, wanhoop en/of onzekerheid. Ze deelt deze emoties alleen niet snel. Haar gezichtsuitdrukking zal ook vaak neutraal zijn.

Lees ook: Déze 5 sterrenbeelden kunnen het slechtst tegen hun verlies

6. Ze houdt niet van egocentrische mensen

De Waterman is graag onafhankelijk en houdt niet van egocentrische mensen. Je kunt haar dus niet versieren door complimentjes en opschepperij. Wat wel werkt? Een simpele vriendelijke houding. Niet te veel poespas dus.

7. Ze houden van heel veel sarcasme

Als de Waterman sarcastisch is, dan is ze héél erg sarcastisch. Door dit sarcasme, laat de Waterman zowel haar intelligentie als haar gevoel voor humor zien.

8. Ze denken veel na

Watermannen denken over het algemeen veel na. Dit komt grotendeels door hun intelligentie. Daarnaast zijn Watermannen graag goed voorbereid en hier gaat altijd veel denkwerk aan vooraf.

9. Ze houden van muziek

Veel Watermannen hebben een grote liefde voor muziek. Soms zijn ze zelfs werkzaam in de muziekindustrie of spelen ze thuis een instrument. Vaak kun je aan de kledingstijl van de Waterman zien, welke muzieksoort haar favoriet is.

10. Ze zullen nooit liegen

Ook al zou de Waterman het willen, ze kan niet liegen. Zelfs bij een leugentje om bestwil valt de Waterman door de mand. Liever zijn ze eerlijk en besparen ze zich het ongemak dat een leugen met zich meebrengt.

Lees ook: Mensen met déze vier sterrenbeelden zijn altijd positief

Foto: GettyImages
Bron: pandagossips.com