Met déze sterrenbeelden heb je de beste seks

Met déze sterrenbeelden heb je de beste seks

Van een partner voor het leven tot het delen van één hete nacht. Het kiezen van liefde en lust hangt natuurlijk van meer af dan alleen de sterren. Maar ben je altijd al benieuwd geweest met wie jij volgens de sterren het beste matcht in bed? We geven je het antwoord.

Of je nou op zoek bent naar een spannende date of alleen wil checken of jij en je partner op seksueel gebied wel écht bij elkaar passen: dit wil je weten over de beste seks volgens de sterren. 

Ram

Beste match met Leeuw, Weegschaal, Tweelingen en Schorpioen.

Ram is van nature assertief, gepassioneerd en zit zeker niet stil. Wachten tot iemand jouw hart verovert? Dat is niks voor jou: jij gaat rechtstreeks op jouw doel af en houdt niet van emotionele spelletjes. Ook vind jij het fijn als je partner het voortouw neemt. Daarom ga jij zeker een hete nacht beleven met een van de bovenstaande sterrenbeelden. 

Stier

Beste match met Schorpioen, Kreeft, Maagd en Steenbok

Stier is meer sensueel dan seksueel ingesteld. Dit sterrenbeeld vindt het in tegenstelling tot Ram juist fijn om veroverd te worden. En ook als je daarop moet wachten, vind jij dat het helemaal waard. Heb jij eenmaal iemand gevonden waar je je goed bij voelt, dan spatten de vonken ervan af en wil je altijd bij diegene blijven. Met name stimulatie, vind jij tijdens de seks belangrijk. Jij wordt geprikkeld door de omgeving, geur en eventuele muziek. 

Tweelingen

Beste match met Ram, Tweelingen, Boogschutter en Waterman

Voor Tweelingen is het geen enkel probleem om over seksualiteit te praten. Jij houdt ervan om nieuwe dingen te proberen en bent niet vies van dirty talk. Ook ben je een echte flirt en zoek je een partner die grappig en sexy is. Maar als iemand te aanhankelijk wordt, dan is het voor jou snel klaar. 

Kreeft

Beste match met Stier, Leeuw, Steenbok en Vissen. 

Kreeft is ontzettend sensueel en verkiest een sensuele vrijpartij dan ook boven een vluggertje. In bed voel jij precies aan wat je partner wil en als de seks liefdevol en vol lust is met veel orale seks, dan is het voor jou perfect. Voel jij je op je gemak bij iemand, dan zal je daar niet gauw bij weggaan. 

Leeuw

Beste match met Schorpioen, Ram, Boogschutter en Leeuw. 

Seks is een van jouw favoriete bezigheden, Leeuw. En dat is ook niet zo gek, omdat jij charmant overkomt. Vooral het voorspel is een van jouw favoriete onderdelen. En ja, je houdt heus wel van wat lieve woorden, maar je partner moet vooral niet te bazig zijn in bed. Zolang jij de touwtjes in handen houdt, is het goed.

Maagd

Beste match met Stier, Weegschaal, Vissen en Steenbok. 

De sensuele en seksuele Maagd hoeft vooral niet teveel toeters en bellen uit de kast te halen tijdens de seks. Wel vind je het voorspel erg belangrijk. Geeft jouw partner een goede massage? Dan zet hij of zij jouw wereld op zijn kop. 

Lees ook: Oei: met déze 4 sterrenbeelden kun je beter niet op vakantie gaan

Weegschaal

Beste match met Ram, Tweelingen, Leeuw en Boogschutter

Weegschaal wordt gezien als het meest verfijnde sterrenbeeld. Jij houdt er namelijk van als alles tot in de puntjes goed is. Voor een goede vrijpartij trek jij mooie lingerie aan en zorg je voor een perfecte setting. Van stimulatie tot voorspel en dirty talk: alles helpt jou om in de stemming te komen. En is jouw partner een echte flirt? Dan haalt dat veel passie bij je naar boven. 

Schorpioen

Beste match met Stier, Leeuw, Schorpioen en Vissen.

De hartstochtelijke Schorpioen heeft een flinke seksdrive. Daarbij houd je er vooral van om te experimenteren met macht en controle in de slaapkamer. Jouw ideale partner moet hier dus ook wel een beetje van houden en moet zich helemaal aan jou kunnen overgeven. 

Boogschutter

Beste match met Leeuw, Ram, Tweelingen en Waterman. 

Boogschutter is charmant, attent en aanhankelijk. Je houdt vooral niet van verveling en moet in bed dus zeker worden uitgedaagd. Als jouw partner je blijft verrassen, dan is dat zeker een blijvertje. Raak je snel verveeld? Blijf dan nieuwe dingen proberen. 

Steenbok

Beste match met Kreeft, Stier, Boogschutter en Maagd. 

Samen met Schorpioen is Steenbok een van de meest seksuele sterrenbeelden. Jij houdt niet van kleffigheid, maar geniet wel van het spel der verleiding. En wat jou vooral een goede bedpartner maakt is jouw uithoudingsvermogen. Tussen de lakens kan jij er geen genoeg van krijgen en daarom passen de bovenstaande sterrenbeelden goed bij jou in bed. 

Waterman

Beste match met Tweelingen, Waterman, Boogschutter en Maagd. 

Jij erg seksueel? Zeker weten Waterman! Mensen verwachten het misschien niet van je maar in de slaapkamer kom jij helemaal los. Je houdt ervan als je partner je verleidt en hebt veel fantasieën die je weleens zou willen proberen. 

Vissen

Beste match met Schorpioen, Kreeft, Maagd en Weegschaal. 

Vissen trekt van nature veel bewondering van anderen en als het op seks aankomt ben je romantisch en speels. Je blijft je partner verrassen met nieuwe standjes en technieken. En wat jou een leuke bedpartner maakt? Jij focust je graag op het genot van de ander, want daar geniet jij het meeste van. Maar je vindt het natuurlijk ook fijn om zelf geprikkeld te worden.

Vriendin’s favoriet

Op zoek naar de allerlekkerste wand massager? Deze krachtige vibrator maakt jouw stoutste dromen waar met intense vibraties voor een explosieve sensatie. Met 20 vibratiepatronen en 8 snelheden kom jij helemaal los. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Bron: Libelle
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.