geld spaarvarken sparen

Mensen met déze 4 sterrenbeelden zijn het slechtst in sparen

Sommige mensen leggen moeiteloos elke maand geld opzij, terwijl anderen een gat in hun hand hebben. Grote kans dat hun sterrenbeeld hiermee te maken heeft.

Deze vier sterrenbeelden zijn het slechtst in sparen

Ram

Hoewel de Ram zichzelf elke maand weer voorneemt om geld opzij te zetten, slaagt dit sterrenbeeld hier niet altijd in. Vaak wordt ze verleid door koopjes en kan het niet laten om deze aan haar voorbij te laten gaan. Ook doet ze regelmatig impulsaankopen. Oeps…

Boogschutter

Boogschutters staan erom bekend avontuurlijk te zijn en genieten van het leven. Hun instelling? Je leeft maar één keer. Om deze reden spaart dit sterrenbeeld niet veel, maar geeft het liever uit aan leuke uitstapjes of – zodra het weer kan – mooie reizen.

Weegschaal

Het lukt de Weegschaal niet altijd om wat geld opzij te leggen. Dit kan verschillende redenen hebben. Zo houdt dit sterrenbeeld wel van een feestje of etentje, en is erg hierbij gul. Daarnaast kan ze koopjes ook niet altijd even goed weerstaan.

Vissen

Vissen staan erom bekend enorm medelevend te zijn en hebben een heel lief karakter. Ze vinden het fijn om anderen te verwennen met cadeaus en te helpen als zij in financiële nood zitten. Het gevolg is dat ze zelf niet altijd in staat zijn om wat geld opzij te leggen. Probeer eens wat meer aan jezelf te denken.

Vriendin’s favoriet

Het hulp- en werkboek Crisis. Wat te doen? sleept je door de crisis door visie, nieuwe inzichten, praktische oefeningen en humor. Met gouden tips voor wat je moet doen om je geldzaken op orde te krijgen en te houden. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Bron: Your Tango
Foto: Getty Images