Dit merkt je sterrenbeeld van de supermaan

Dit merkt je sterrenbeeld van de supermaan

Het duurt niet lang meer tot we kunnen genieten van de blauwe supermaan. In de nacht van 30 op 31 augustus staat de volle maan namelijk extra dicht bij de aarde. En de supermaan heeft ook invloed op alle sterrenbeelden. We vertellen je wat je kan verwachten. 

Ram

In de periode van de supermaan is het voor Ram tijd om te reflecteren. Probeer eens wat meer tijd voor jezelf te nemen om tot rust te komen en alle zaken op een rijtje te zetten. Zo kun je weer met frisse moed verder. 

Stier

Voor Stier is het tijdens de supermaan belangrijk om zich te focussen op bestaande vriendschappen. Zou je graag nieuwe vrienden willen? Ga dan op zoek naar gelijkgestemden, waarmee je bijvoorbeeld samen kan gaan eten of sporten. 

Tweelingen

Tweelingen staat ten tijde van de supermaan een pittige tijd te wachten op het gebied van carrière. Je kan veel last krijgen van stress op het werk. Het is daarom belangrijk om extra goed op je onderbuikgevoel te letten. 

Kreeft

De supermaan zorgt er bij Kreeft voor dat grenzen verlegd moeten worden. Je hebt misschien opeens veel zin om op reis te gaan en meer over jezelf te weten te komen. 

Leeuw

Voor Leeuw is de periode van de supermaan het ultieme moment om zich kwetsbaar op te stellen. Voer diepgaande gesprekken met je dierbaren om ze nóg beter te leren kennen. Houd ook een oogje in het zeil rondom belangrijke financiële zaken.  

Lees ook: Grote kans dat je vandaag een blauwe supermaan kan zien

Maagd

Ook Maagd zal de gevolgen van de supermaan ondervinden. Dit sterrenbeeld zal zich net als Leeuw moeten focussen op haar dierbaren en het maken van een diepere connectie. Maak dus wat extra tijd vrij voor je vrienden en familie. 

Weegschaal

Weegschaal staat erom bekend altijd te zoeken naar de juiste balans. Helaas lukt het je in de periode van de supermaan minder goed om die balans te vinden. Besteed daarom wat extra aandacht aan je fysieke en mentale gezondheid. 

Schorpioen

De supermaan zorgt bij Schorpioen voor een extra dosis aan creativiteit. Ga aan de slag met dan ene project dat je altijd al eens af wilde maken en laat je fantasie de vrije loop. 

Boogschutter

Voor Boogschutters wordt de komende periode op familiegebied wat lastiger. Zorg er daarom voor dat je goed contact onderhoudt met je familie. Besteed verder aandacht aan het opruimen van je huis en laat alle negatieve energie los. 

Steenbok

Bij Steenbok staat persoonlijke groei hoog in het vaandel. En dat geldt al helemaal op je werk. Zet jezelf wat meer op een voetstuk tijdens een belangrijke meeting of presentatie en laat zien wat je in huis hebt. 

Waterman

Voor Waterman is de supermaan het ultieme moment om financiële doelen te stellen en meer overzicht te creëren in de geldzaken. Focus je daarbij wat minder op materiële zaken. 

Vissen

Voor Vissen is de periode van de supermaan een emotionele periode. Denk de komende tijd daarom iets meer aan jezelf en geef jezelf wat meer liefde.

Vriendin’s favoriet

Leer je geboortehoroscoop lezen in Leven met de sterren van wereldberoemd astrologe Yasmin Boland! In het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Boland helpt je stap voor stap het mysterie van het leven te ontrafelen… Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Bron: Flair
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.