Déze pastasoort past perfect bij jouw sterrenbeeld

Déze pastasoort past perfect bij jouw sterrenbeeld

Van pasta Carbonara tot spaghetti Bolognese: met pasta kun je ontzettend veel kanten op. Zin om vanavond een lekkere pasta op tafel te zetten, maar heb je even geen inspiratie? Let dan goed op, want bij ieder sterrenbeeld hoort een pastasoort. 

Ram

Ram is een sterrenbeeld dat houdt van een maaltijd die makkelijk te maken is, maar wel erg lekker is. Pasta Bolognese is misschien simpel, maar je geniet er wel van.

Stier

Dit sterrenbeeld houdt erg van comfort food, makkelijk om te maken, maar wel erg lekker. Ook vindt Stier het fijn om met anderen te eten. Mac and cheese heb je binnen no time op tafel staan, maar je zal iedereen verrassen met de lekkere smaak.

Tweelingen

Tweelingen kiest graag voor gerechten waar je weinig ingrediënten voor in hoeft te slaan. Jij hebt vast nog wel wat knoflook in huis liggen waar je makkelijk een knoflookpasta mee kan maken.

Kreeft

Kreeft is een echt gezelligheidsdier dat ervan houdt om te tafelen en gerechten te delen. Maak daarom een lekkere schelpenpasta uit de oven. Daar zal iedereen van smullen. 

Leeuw

Dit sterrenbeeld zorgt er in de keuken voor dat ieder gerecht er piekfijn uitziet én heerlijk smaakt. Het liefst maak je alles zelf. Daarom is spaghetti met zelfgemaakte gehaktballen een goede keuze. 

Maagd

Dit perfectionistische sterrenbeeld houdt ervan om aandacht te besteden aan de kleinste details van een maaltijd. Ga daarom aan de slag met een lekkere lasagne met verschillende ingrediënten. Daarna bouw je de lasagne helemaal perfect op. Dat wordt genieten!

Lees ook: Deze kleur nagellak past het beste bij je sterrenbeeld

Weegschaal

Weegschaal staat erom bekend het moeilijk te vinden om knopen door te hakken. Het kiezen van je favoriete pastagerecht is voor jou dus zeker geen makkelijke keuze. Laten we je een handje helpen: ravioli is voor jou altijd een goed idee, omdat je kunt variëren met de vulling.

Schorpioen

Over dit sterrenbeeld hoeven we niet veel te zeggen. Schorpioen houdt van makkelijk en zet daarom het liefst pasta penne op tafel.

Boogschutter

De favoriete pasta van Boogschutter is Fusilli, omdat je er lekker mee kunt variëren. Dit sterrenbeeld houdt namelijk erg van divers en makkelijk.

Steenbok

Voor Steenbok kan niets boven een pan met pasta Carbonara. Niet alleen is deze pasta makkelijk om te maken, hij is vooral ontzettend lekker!

Waterman

De drukke Waterman heeft niet altijd veel tijd over om ‘s avonds een uitgebreide maaltijd op tafel te zetten. Een gerecht dat snel en makkelijk te maken is, is voor jou dus een goede optie. Kies daarom voor gnocchi: daar heb je niet zoveel werk aan. 

Vissen

Als waterteken is het natuurlijk niet gek dat Vissen houdt van alles wat uit de zee komt. Dit sterrenbeeld kan daarom het beste kiezen voor een pastagerecht met zeevruchten.

Tip van de redactie

Leer je geboortehoroscoop lezen in Leven met de sterren van wereldberoemd astrologe Yasmin Boland! In het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Boland helpt je stap voor stap het mysterie van het leven te ontrafelen… Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Leven Met De Sterren
Bekijk hier

Bron: Flair
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.