gebruik nooit gratis douchegel en shampoo in hotels

Hotelmanager vertelt: gebruik nooit gratis douchegel en shampoo in hotels

De volgende keer dat je in een hotel slaapt, kun je beter niet de gratis douchegel en shampoo gebruiken, zo beweert een hotelmanager. Althans, als de producten in zo’n hervulbare verpakking zitten met een pomp.

Waarschuwing voor gratis douchegel en shampoo in hotel

Het is goedkoper en milieuvriendelijker om hotelgasten gratis producten als shampoo, douchegel, bodylotion en conditioner aan te bieden in een reguliere verpakking die je kunt navullen. Een nobel idee, maar echt veilig om te gebruiken is het niet volgens de hotelmanager in deze video.

@travelinghotelmanager #travelinghotelmanager #dontusethese ♬ original sound – TravelingHotelManager

Lees ook: Bah: dít zijn de smerigste plekken in een hotelkamer

Gevaarlijk

“Gebruik. Dit. Nooit”, benadrukt ze. “Waarom? Omdat ze niet dichtzitten. De pompjes komen los. De vorige gast kan alles hierin stoppen.” De hotelmanager waarschuwt bijvoorbeeld voor haarkleuring en bleek. “Gebruik dit nooit, geloof me. Ik neem altijd mijn eigen spullen mee. Neem je dat niet mee? Vraag dan bij de receptie om nieuwe verpakkingen of mini’s.”

Vriendin’s favoriet

Sebamed Spa Douchegel is een zeer milde, zeepvrije douchegel. Voor een lekker ontspannend gevoel aan het begin of eind van de dag, neemt u een heerlijke douche met de 100% zeepvrije Spa Douchegel van Sebamed. De ontspannende formule met Waterlelie-extract hydrateert de huid en houdt de vochtbalans op peil. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images