Kerst In Center Parcs

Ontdek kerst in Center Parcs en vier de feestdagen anders

Wanneer je denkt aan kerst, denk je ongetwijfeld aan de gezelligheid thuis, versierd met lichtjes en kerstslingers. Maar, wat als dit jaar ’thuis’ een warme, gezellige cottage in Center Parcs betekent? Een onverwachte wending, nietwaar? Lees verder en ontdek waarom dit een fantastisch idee kan zijn.

Kerst in Center Parcs

Stel je eens voor: je loopt door een sprookjesachtig winterlandschap, waar sneeuwvlokken zachtjes naar beneden dwarrelen. En, als kers op de taart, kun je marshmallows roosteren bij een knisperend kampvuur. Klinkt als een kerstkaart, nietwaar? Deze kerstsfeer vind je in Center Parcs.

Van ijskoud naar tropisch warm

Kerst en zwemmen, een onverwachte combinatie. Maar in het subtropisch zwemparadijs van Center Parcs is het verrassend aangenaam. Dus, na een frisse wandeling, lekker opwarmen in het warme water.

Je eigen knusse cottage

Terug in je cottage is het tijd voor gezelligheid. Daarom, stel je voor: een warme chocolademelk, een kerstkransje, en een kerstfilm. De ideale mix voor een knusse avond.

Winter wonderland is hier realiteit

In Center Parcs wordt Winter Wonderland werkelijkheid. Maak daarom een wandeling, geniet van warme chocomel en doe mee aan leuke activiteiten. Ook voor de creatieve geesten zijn er workshops zoals zelf appelmoes maken.

Kerstelfjes in spe

Voor de kinderen is er van alles te beleven. Zo kunnen ze bijvoorbeeld leren hoe het is om een kerstelf te zijn. Dus, bereid je voor op schattige kerstelf-foto’s.

Uit deze Center Parcs kun je kiezen

Je kunt kiezen uit Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. In ieder land zijn meerdere parken. Vanaf €319,- kun je met je gezin drie tot vier dagen een magische tijd beleven in een vierpersoons cottage. Kies jouw ultieme locatie uit en het wordt vast een kerst om nooit te vergeten. Voor meer info, klik op onderstaande button.

kerst in center parcs
Klik hier voor meer info

Lees ook: Dít is het beste moment om een kerstboom te kopen

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker