Persoonlijke verhalen

Vriendin 24: Sandra is helemaal weg van Simon Keizer

Sandra (36) is al zes jaar gek op Simon Keizer. Ja, die van Nick en Simon. Ze fantaseert over hem, draagt zijn foto bij zich en volgt alles wat hij doet. Daarnaast is ze gelukkig getrouwd met Anton (46).

“De allereerste keer dat ik Simon écht duidelijk zag, weet ik nog goed. Dat was in 2010, vlak voor de start van The voice of Holland. Ik kende Simon natuurlijk wel al langer als één van het duo Nick & Simon, maar omdat ik hun muziek niet bijster goed vond, had ik weinig aandacht aan hem besteed. Maar nu maakte hij met anderen een promofilmpje voor The voice of Holland en werd hij van heel dichtbij in beeld gebracht. De camera zoemde in op zijn gezicht, ik zag het kuiltje in zijn wangen en zijn ondeugende lach en mijn hart ging als een razende tekeer. Wat een onwijs lekker ding!

Ik riep meteen tegen mijn man dat ik per se naar The Voice wilde kijken, al houd ik helemaal niet van talentenshows. Maar dit was zo’n woest aantrekkelijke man, die wilde ik wel vaker bekijken.

Hij klopt
“Vanaf dat moment ben ik alles gaan volgen op tv waar Simon in te zien was. Naast The Voice, keek ik naar de Volendamse vrienden op reis, The American Dream, Nick & Simon bij Martin Moreiro in zijn villa. Vooral toen ik Simon daar bij Moreiro kwetsbaar hoorde vertellen over zijn vader, dacht ik: ‘je bent echt mijn droomman. Je bent niet alleen knap, je klopt ook van binnen’. Simon heeft zijn vader heel vroeg moeten missen en heeft een enorme sterke band met zijn moeder. Ik vond hem zo openhartig in dat gesprek. Sindsdien ben ik smoorverliefd. Zijn muziek vind ik oké, maar niet bijzonder. Ik heb wel al hun cd’s en roep wel altijd lachend: ‘Hoor! Dat liedje zingt hij voor mij’, want Simon is zo’n heerlijke romanticus als hij zingt. Maar ik heb bij zijn muziek niet hetzelfde als bij Marco Borsato, waar ik enorm fan van ben. Maar dan puur als artiest, want als persoon trekt hij mij niet aan.

Ook Nick vind ik niks bijzonders. Veel te vol van zichzelf en het is zo’n saaie, doorsnee man. Simon is compleet anders. Zijn net-uit-bed gestylde kapsel, zijn baardje, zijn nonchalante kleding en dat ondeugende bekkie. Ik kan er niet naar kijken zonder te smelten. Datzelfde had ik ook met mijn eigen man. Anton is geen fotomodel, maar toen ik hem voor het eerst ontmoette, viel ik voor zijn ondeugende blik. Ik val in eerste instantie op uitstraling en dat zit bij Anton en Simon wel goed!”

Ik zou hem bespringen!
“Er gaat geen dag voorbij waarop ik niet even de naam van Simon noem of iets over hem zeg. Hij is nooit uit mijn gedachten. Ik like de Nick & Simon-pagina op Facebook, maar reageer alleen op posts van Simon. Onder elk bericht van Simon reageer ik met smiley’s met hartenoogjes. Ik complimenteer hem of vertel wat ik van een bepaald optreden vond. Zo zat hij een keer bij Koffietijd met zijn haren strak naar achteren gekamd en vol in de make up: lelijk. Nou dan schrijf ik ook eerlijk op de Facebookpagina dat ik hem liever met nonchalant haar zie of met een petje op.

Sowieso staat hij als screensaver op mijn mobiele telefoon in plaats van foto’s van mijn man of kinderen. Ik heb gekozen voor de foto van Simon waarin hij halfnaakt poseert op de cover van het tijdschrift Men’s Health. Om mijn telefoon te moeten openen, swipe ik met mijn vinger over zijn lichaam. Elke keer als ik dat doe lach ik tegen mijn man: ‘Oh kijk schat wat ik weer met mijn vinger bij Simon doe!’

Erotische dromen
“Maar ik weet niet of mensen echt beseffen hoe diep het zit. Dat ik écht élke dag aan hem denk.
En dat ik af en toe erotische dromen heb over Simon en dat die voor mij voelen als liefdevolle ontmoetingen die bijna echt lijken te hebben plaatsgevonden. Of dat ik fantaseer hoe het zou zijn als hij hier voor me zou staan. Hoe zou hij ruiken? Hoe zou hij voelen? Ik zou met mijn hand over zijn gezicht gaan, over het kuiltje in zijn wang. Het lijkt me superfijn zijn gezicht te strelen.

Lees het hele verhaal van Sandra in Vriendin 24.

Ben jij ook weg van een BN’er en wil je reageren of zelf je verhaal vertellen? Mail naar post@ vriendin.audax.nl of reageer op ons forum.

Foto: iStock

Reageer op dit artikel

Instagram