Yanna: ‘De tijdelijke breuk bleek fantastisch voor ons seksleven’

Vriendin-lezeressen delen de spannendste, bijzonderste of meest liefdevolle ervaring uit hun slaapkamer. Deze week Yanna, die weer verliefd werd op haar ex. 

Vriendin-lezeressen delen de spannendste, bijzonderste of meest liefdevolle ervaring uit hun slaapkamer. Deze week Yanna, die weer verliefd werd op haar ex.

Over Yanna (30)

Kinderen: nee
Status: woont samen
Aantal sekspartners: 17
Frequentie: wisselend maar genoeg
Favoriete standje: cowgirl
Raakt opgewonden van: mooie billen
Knapt af op: vluggertjes
Geeft haar seksleven een: 8,5

Alleen aan de bar

Yanna: “Ik was niet in de stemming geweest om te gaan stappen, maar ik wilde mijn vriendin niet teleurstellen. Dus ik had toch een jurkje uit de kast gepakt en was meegegaan. Om twee uur ‘s nachts stond ik alleen aan de bar. Balend. Mijn hakken bleken te hoog om te dansen en m’n vriendin was ik kwijt. Toen zag ik in mijn ooghoek ook nog Frank staan. Nee hè. Als je dacht dat je alles had gehad…”

Over en uit

“Ik had Frank op dat moment twee jaar niet gezien. Toen was onze relatie geklapt, die ooit zo veelbelovend was begonnen. Ik dacht echt dat hij het was, the one. Maar na een paar jaar samenwonen, twijfelde ik daar sterk aan. Ik vond Frank een workaholic. ’s Avonds, in het weekend: hij zat altijd achter zijn laptop. Keken we eens gezellig een film, belde er een collega. Hij had amper aandacht voor mij. Hij vond dat ik niets anders deed dan zeuren. En ik wilde nooit meer seks, verweet hij me. Tja, gek hè, dat ik weinig zin had, als hij verder nooit tijd voor me vrijmaakte? Toen Frank een vakantie cancelde vanwege een spoedklus, was ik er klaar mee en vroeg ik mijn broer me te helpen om al mijn spullen te verhuizen. En dat was dat: klaar, over, uit.”

Lees ook: Zit je seksleven in een sleur? Met deze tips doorbreek je het

Hart sloeg over

“Maar daar stond hij dus, op deze rampzalige stapavond. Hij zag mij ook en lachte breeduit, alsof er nooit iets was voorgevallen. Toen liep hij mijn kant op. Ik merkte dat mijn hart oversloeg: ik was helemaal vergeten hoe knap hij was. We begonnen te kletsen en na een tijdje bood hij me een cocktail aan. Eén cocktail werden er drie, en toen mijn vriendin eindelijk weer achter me opdook, merkte ik dat ik dat jammer vond. Ik had lang niet meer zo gelachen. Thuis kon ik niet slapen. Ik kon alleen nog maar aan Frank denken. Vier dagen later kwam er een appje. Frank. Hij vroeg of ik mee uit eten wilde. Er waren nog wat dingen uit te praten, vond ik niet? Ik twijfelde een tijdje, en schreef toen terug: ‘Oké, waar?”

Leukste en lekkerste man

“Inmiddels wonen we ik weer samen! Frank is het toch, the one. Dat ik nog zoveel aantrekkingskracht voelde, zei me al heel veel. Hij zat kennelijk nog steeds in mijn hart. En hij bleek van baan gewisseld. Met terugwerkende kracht gaf hij me gelijk, hij werkte veel te hard toen wij een relatie hadden. Dat was niet oké. Hij is nu nog altijd ambitieus, maar stelt wel grenzen. Na acht uur ’s avonds gaat de laptop uit en zijn telefoon op stil. En hiermee is ook zijn frustratie, dat ik altijd maar nee zei als hij seks wilde, de wereld uit. Ik vind namelijk het zalig om met hem te vrijen. Hij is echt de leukste en lekkerste man die ik ken, dat heb ik altijd gevonden. Maar het moeten niet altijd vluggertjes zijn. En ik wil niet het gevoel hebben dat hij op mij kruipt om stoom af te blazen.”

Het moest zo zijn

“En dat gebeurt nu ook niet meer. Frank doet veel meer zijn best voor mij, hij trekt ruim de tijd uit om het leuk te maken in bed. Ik merk aan alles dat ik nu op de eerste plaats sta en dat is zo fijn. Ik ben zo blij dat ik die ene avond tóch ben uitgegaan. Als hij me zomaar had gebeld, had ik nooit met hem afgesproken. Maar het moest kennelijk zo zijn. Nu zijn we stellig van plan om elkaar nooit meer te laten gaan.”

Ook interessant: Tonnie: ‘Nu we latten, is ons seksleven beter dan ooit’ 

Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen