Tirza: ‘Mijn vriendin zoende voor mijn ogen met mijn crush’

Net als een huwelijk kennen ook vriendschappen ups en downs. De vriendschap tussen Tirza en Nikkie kreeg een flinke knauw toen Nikkie op een feestje met de crush van Tirza zoende. Toch heeft ze het haar vergeven.

Zoenen met mijn crush

Tirza (31): “Het klassieke verhaal overkwam mij en mijn vriendin Nikki. Ik was verliefd op een leuke vent, zij zoende hem voor mijn ogen. Het heeft aardig geknald tussen ons, ik was zo verschrikkelijk kwaad op haar. Ze wist van mijn gevoelens voor deze man, maar ze had er op dat moment geen oog voor. We waren jong, allebei 22. Het gebeurde op een feest en ja… er was gedronken dus de grenzen waren wat vervaagd.”

Lees ook: Carry vergaf haar beste vriendin: ‘Een paar weken later overleed ze’

Balans opmaken

“Ik ben ziedend vertrokken en heb haar zeker twee weken lang volledig genegeerd. Ik nam niet op als ze belde en reageerde niet op haar berichtjes vol spijtbetuigingen. Maar toen maakte ik de balans op: wat ze gedaan had, was niet chic natuurlijk, maar was mij dit echt een breuk waard? Hoe goed kende ik die man nou eigenlijk? Ik miste Nikki ook gewoon enorm. Het gesprek om het goed te maken, was heel heftig. Ze had ongelooflijk veel spijt en was erg geschrokken. Uit alles bleek dat ze zoiets nooit meer zou doen.

Toch vergeven

Inmiddels zijn we allebei getrouwd en net moeder geworden. We hebben het heel soms nog over onze korte vriendschapsbreuk en kunnen er tegenwoordig ook wel om lachen. Op dat moment was het echter een groot drama. Ik ben blij dat ik haar heb kunnen vergeven, want een leven zonder Nikki kan ik me niet voorstellen.”

Lees ook: Sophie sliep met de man van haar beste vriendin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen