Tamara’s man is homoseksueel: ‘Ik ben stikjaloers als hij naar zijn minnaar gaat’

Stephanie: ‘Al die tijd dacht ik dat we als gezinnen zo close waren’

Stephanie en haar man Marc waren goed bevriend met Robin en zijn vriendin. Tot ze erachter kwam dat ze het niet zo hadden op Marc.

Alleen naar feestje

Stephanie (41): “De dochter van goede vrienden werd tien en gaf een feestje. Normaal ga ik daar met mijn gezin naartoe, maar nu was iedereen thuis ziek. Behalve ik, dus ging ik alleen. We zijn via de meiden op de crèche bevriend geraakt en trekken vooral als gezinnen veel met elkaar op.”

Jolige bui

“Op een gegeven moment kwam Robin, de man van mijn vriendin, bij me zitten. Het was al wat later in de middag: hij was een beetje aangeschoten en in een jolige bui. Hij vroeg hoe het beviel, zo zonder man en flirtte wat met me. Dat doet hij normaal ook wel, maar het voelt toch anders als dat voor de grap gebeurt waar onze partners bij zijn.”

Ongemakkelijk gesprek

“Hij bleef maar doorgaan over mijn man. Dat hij maar bofte met mij en dat ’ie me eigenlijk niet verdiende. Op een gegeven moment werd het ongemakkelijk. Ik vroeg hem op de man af wat hij nou eigenlijk wilde zeggen. Hij wond er geen doekjes om: hij vond Marc een lul en dat had hij eigenlijk altijd al gevonden. Hij was niet goed voor mij en de meiden… O, en zijn vrouw dacht er ook zo over.”

Ontzettend teleurgesteld

“Ik wist niet wat ik hoorde! Ik wilde alleen maar weg, weg, weg! Al die tijd dat ik dacht dat we zo close waren als gezinnen, hadden ze zitten doen alsof? Al die gezellige uitstapjes gefaked? Al die gedeelde herinneringen nep? Ik ben zo ontzettend teleurgesteld in ze en hoef ze beiden nooit meer te zien. Hoe heb ik me zo in ze kunnen vergissen?”

Lees ook: Isabelle: ‘Op wintersport sloeg de vonk tussen mij en mijn zwager over’

Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen