seks

Joyce: ‘Mijn sekspartner bleek 20 jaar jonger te zijn’

Een halfjaar na haar scheiding begon Joyce weer voorzichtig met daten. Zo belandde ze via een datingapp in bed met een twintig jaar jongere man.

Over Joyce (47)

Kinderen: twee
Status: single
Aantal sekspartners: 14
Frequentie: minimaal 2x per maand
Favoriete standje: alles
Raakt opgewonden van: zelfverzekerde,
brutale mannen
Knapt af op: haar ex

Weer ‘aangezet’

“Toen mijn ex me twee jaar geleden vertelde dat hij wilde scheiden, stortte mijn wereld in. We waren bijna dertig jaar samen. En al deelden we niet veel meer, onze relatie was toch vertrouwd. Ik heb dan ook nog veel moeite gedaan hem terug te winnen. Tevergeefs. Na een half jaar treuren merkte ik dat het eigenlijk best goed met me ging. Voorzichtig begon ik om me heen te kijken. Dat had ik al die jaren niet gedaan, andere mannen interesseerden me niet. Eigenlijk was ik bang voor ze. Maar toen ik op een avond, flink aangeschoten, in bed belandde met een aantrekkelijke kennis, was het hek van de dam. Het was alsof hij mij weer ‘aan’ zette. We deden het die nacht drie keer. Ik, die seks al jaren als ‘moetje’ zag en intussen starend naar het plafond to-dolijstjes maakte, kon er deze keer geen genoeg van krijgen!”

Datingsite

“Twee maanden lang zag ik deze kennis elke week. In bed was het fantastisch, maar hij was verliefd, en ik niet. Bovendien wilde ik graag wat meer ervaring opdoen. Toen ik jong was, was ik aan mijn eerste vriendje, mijn ex dus, blijven plakken. Dat zou me niet weer gebeuren. Ik meldde me aan op een dating site en bij datingapp Happn. Alsof ik een snoepwinkel belandde, wat ’n leuke mannen! Ik werd vaak benaderd door types die vijf, soms wel tien jaar jonger waren dan ik. Eerst vond ik dat lastig – wat moesten ze nu met mij, al 47, en met mijn lichaam dat kinderen heeft gebaard? Maar hoe meer complimenten ik kreeg over mijn heerlijke borsten en billen, hoe zelfverzekerder ik werd.”

Lees ook: Eveline: ‘Mijn man begon een tweede leven met een veel jongere vrouw’

Nacht van mijn leven

“Ik had al een paar keer gedatet met mannen achter in de dertig, toen ik een bericht kreeg van Robin. Blond, blauwe ogen en een superstrak lijf. Hij bleek 34 te zijn. Eigenlijk vond ik dat veel te jong. Maar ik kon niet stoppen met kijken naar zijn foto’s. Hij was zo sexy. En dat vond hij kennelijk ook van mij: hij bleef me maar berichten sturen. Hij zat niet met ons leeftijdsverschil. Waarom zou ik me daar dan wel druk om maken? Een keer afspreken kon toch best? Het werd de nacht van mijn leven. Ik had meer minnaars gehad, maar geen van hen haalde het bij Robin. En dan zijn lichaam: gespierd, strak en helemaal onbehaard. We deden standjes waarvan ik het bestaan niet wist en hij kon eindeloos doorgaan.”

Twintig jaar jonger

“’s Ochtends werd ik wakker doordat hij, in mijn keuken, een ontbijtje had gemaakt. Het was voor het eerst dat ik hem zag bij daglicht. Ik keek naar zijn mooie gezicht en dacht: hij ziet er wel erg jong uit voor zijn leeftijd. Dat zei ik ook. Hij lachte en hij vertelde dat hij iets moest opbiechten: hij had gesmokkeld met zijn leeftijd, omdat hij bang was dat ik hem anders niet had gewild. Hij was geen 34, maar 27. Ik schrok fl ink. Een verschil van twintig jaar, dat betekende dat ik zijn moeder had kunnen zijn! ‘Maar dat bén je toch niet?’ zei Robin lachend. En toen hij me weer begon te zoenen en strelen dacht ik: ach, het is nu toch al te laat om nog schijnheilig te doen, en ik liet hem begaan. Toch heb ik het bij één date gehouden, hoe lekker hij ook was. Ik vond het toch ongepast. Maar ik koester de herinnering aan die avond. Mijn ex zou eens moeten weten wat een wild leven ik nu heb. Hij heeft spijt van de scheiding en wil me graag terug. Maar ik denk er niet aan. Nu ik weet hoe het ook kan zijn, ben ik helemaal op hem afgeknapt. Laat mij voorlopig maar lekker vrij zijn.”

Lees ook: Mila: ‘Deze heerlijke maagd bleek een vlotte leerling’

Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen