Persoonlijke verhalen

Sanny is een hit op YouTube met haar zoektocht naar geluk

RTL-presentatrice Sanny Verhoeven (31) vroeg zich af hoe ze blijer kon zijn met wie ze was en startte in 2013 haar eigen YouTube-kanaal: Sanny zoekt geluk.

Op zoek naar… geluk
“Ik ben me gaan verdiepen in persoonlijke groei door erover te lezen, met verschillende mensen en coaches te spreken en seminars te volgen. Die zoektocht naar mezelf leverde me zo veel op, dat ik het wilde delen met anderen, zodat zij er wellicht ook wat aan zouden hebben. Bijvoorbeeld over positief denken, het omgaan met negatieve emoties en hoe je meer energie kunt krijgen. Want in mijn vriendenkring zaten steeds meer mensen met een burn-out op de bank. Ook zij waren het contact met zichzelf kwijtgeraakt, net als ik. Na veel getwijfel en allerlei redenen om er vooral niet aan te beginnen, ben ik gestart met mijn online videokanaal: Sanny zoekt geluk."

 

'Geluksmomentjes delen maakt me blij en zelfverzekerd' 

 

Op zoek naar… balans
“In mijn enthousiasme ren ik mezelf makkelijk voorbij. Dus moet ik geregeld op de rem trappen. Anders houd ik het niet vol. Ik zou zomaar een burn­out kunnen krijgen van mijn gedreven zoektocht naar geluk, haha. En omdat mijn werk ook mijn passie is, moet ik ervoor waken dat ik niet alleen maar aan het werk ben. Want als ik het niet afwissel met andere leuke dingen, wordt het me te veel en krijg ik er stress van. Hierdoor kwam ik op het idee een leuke­dingen­ lijstje te maken. Elke week kies ik daar in elk geval één ding van om te doen. Verder probeer ik me bewust te zijn van mijn lichaam, gevoelens en gedachten. Als die drie­eenheid in balans is, voel ik me het jnst en ben ik op m’n best. Ik check dus geregeld hoe ik me voel en of de dingen die me bezighouden me energie geven." 

Wil je kijken hoe het er achter de schermen aan toe gaat tijdens de fotoshoot voor Vriendin?
Bekijk dan hieronder de vlog van Sanny zoekt geluk! 

Lees het hele interview met Sanny in Vriendin 6

 

Foto: Robert Elsing

Reageer op dit artikel

Instagram