Tent

Noëlle: ‘Ik belandde op een festival in de verkeerde tent, en bleef’

Toen festivalganger Noëlle midden in de nacht op zoek ging naar haar tent, stapte ze per ongeluk bij de verkeerde naar binnen. En niet zomaar iemand…

Over Noëlle (27)

Kinderen: nee
Status: latrelatie
Aantal sekspartners: zeg ik niet
Frequentie: altijd als we elkaar zien
Favoriete standje: op mijn hurken bovenop
Raakt opgewonden van: dirty talk
Knapt af op: mannen die te veel hun best doen

Leuke jongen

“Vorig jaar ging ik met vriendinnen naar een festival. Daar ben ik gek op. Zeker als het zulk mooi weer is. Ik had haast niets bij me: ik droeg een bikini en een doorschijnende sarong en ik zou bij een vriendin in de tent slapen. Na aankomst installeerden we ons eerst op het kampeerterrein om ons daarna in het feestgedruis te storten. In de middag zat ik in het gras met een jongen te praten, toen een van zijn vrienden langsliep. Hij stopte en stelde zich voor als Chris. Ik voelde een vonkje overspringen. Wow, wat een leukerd! Die wilde ik graag beter leren kennen. Helaas liep hij verder. De uren erna bleef ik naar Chris uitkijken maar tot mijn spijt zag ik hem niet meer. Uiteindelijk vergat ik hem. Ik genoot van de muziek en had lol met mijn vriendinnen, dus ik had het naar mijn zin.”

Verdwaald op het veld

“Tegen tweeën liep ik in mijn eentje naar het kampeerterrein. De vriendin met wie ik de tent deelde, was al gaan slapen. Ik dacht dat ik haar zo zou vinden, maar ik verdwaalde op het enorme veld. Opeens spotte ik gelukkig haar kleine, blauwe tentje. Ja, onmiskenbaar: mijn thermoskan stond er immers voor. Ik dook opgelucht op de rits af, kroop de tent in en probeerde me in het halfdonker in de lege slaapzak te wurmen. Dat ging moeilijk, mijn vriendin lag er half op. Ik gaf haar een duw. ‘Hé, schuif eens op’, zei ik. Pas toen ik al lag, zag ik dat het mijn vriendin helemaal niet was!”

Lees ook: Katja: ‘Ik verloor mijn grote liefde uit het oog’

Puur toeval

“Het was Chris, de jongen die ik eerder had gezien. Hoe was het mogelijk, juist hij? Hij herkende mij ook en zei droog: ‘Leuk hoor, dat je komt buurten, maar bel de volgende keer wel even aan.’ Van de zenuwen begon ik keihard te lachen en hij deed mee. Toen tastte hij naar een fles wodka naast zich. ‘Nu je er toch bent, kunnen we net zo goed wat drinken.’ Mijn vermoeidheid was op slag verdwenen. Nu lag ik tóch nog naast deze leuke jongen, wat een geluk. We kletsten, dronken en lachten tot het licht begon te worden. Toen werd er aan de tent gerommeld. Chris’ vriend, die wilde gaan slapen. ‘Je moet een tentje verder gast,’ zei Chris,  ‘je plek is bezet.’ Daarna lachte hij ondeugend naar me.”

Elkaar ontdekken

“En toen deed hij eindelijk waar ik al de hele tijd op lag te hopen. Hij boog zich naar me toe en drukte zijn lippen op de mijne. Eerst hebben we nog heel lang liggen strelen en kussen. Daarna gleden onze lichamen op elkaar. De zon was al op en het begon al weer flink warm te worden, maar wij lieten ons er niet door tegenhouden. Al liep het zweet in straaltjes van ons af, we wilden elkaar voelen, proeven, alle plekjes van elkaar ontdekken. Uiteindelijk zijn we opgestaan en hebben de hele dag samen gefeest. Die nacht was het begin van een te gekke relatie, ik ben echt zo verliefd op Chris. Het voelt meant to be tussen ons. Want hoe bizar is het, dat uitgerekend híj van al die duizenden festivalgangers exact dezelfde thermoskan had als ik, waardoor ik mij vergiste in de tent?”

Lees ook: Chantal: ‘Ik heb alle mensen met dezelfde achternaam in zijn woonplaats gebeld’

Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen