Mureille

Mureille: ‘In de coronacrisis besloot ik dat mijn toekomst in Suriname ligt’

Mureille (50) is moeder van Precious en Destiny (22), Serenity (16) en oma van twee kleinkinderen. Mureille heeft een relatie met Rayen (26), die in Suriname woont.

Hart in Suriname

“Ik woon in Nederland, maar mijn hart ligt in Suriname. De eerste keer dat ik Suriname, het geboorteland van mijn ouders bezocht, was ik 21. Ik voelde me er meteen thuis door de prachtige natuur en de aardige mensen. Mijn zus had dit ook en emigreerde. Toen mijn dochter Serenity acht jaar geleden aangaf dat ze in Suriname bij mijn zus wilde wonen, vond ik dat ongelofelijk lastig, maar ik begreep haar wel. Haar tante is een enorme schat en woont prachtig. Zelf zou ik ook gegaan zijn als ik de kans had gekregen. Ik was trots op Serenity en besloot haar zo vaak mogelijk op te zoeken.”

Leeftijdsverschil

“Drie jaar geleden, tijdens een bezoek aan Serenity en mijn zus, was ik klaar met de liefde. Ik had net een vervelende relatie achter de rug en was vastbesloten om alleen verder te gaan. Maar toen ontmoette ik Rayen op een feestje en veranderde alles. Rayen is knap, aardig, wijs en totaal anders dan de andere mannen die ik kende. Ik werd op slag verliefd op hem. Na het feest spraken we af en praatten we tot diep in de nacht. Ik schrok toen hij vertelde hoe oud hij was. Rayen is 24 jaar jonger dan ik. Aanvankelijk dacht ik dat we samen geen toekomst hadden, maar ik had het mis. Rayen wilde voor mij gaan. Toen ik in Nederland was, bleef hij me bellen en lieve liedjes sturen. Al snel wilde ik niet meer zonder hem. Ik zeg weleens: ‘Rayen is jong, maar denkt oud.’ Voor mijn omgeving was ons leeftijdsverschil ook even wennen, maar toen ze hem leerden kennen en zagen dat hij me echt heel gelukkig maakt, gaven ze hun zegen.”

Lees ook: Dyanne: ‘Mijn vriend is net zo oud als m’n vader’

Toekomst

“Tegenwoordig ga ik zo vaak mogelijk naar Suriname om mijn dochter én Rayen te zien. Toen alle vluchten door de coronacrisis gecanceld werden, vond ik dat verschrikkelijk. Ik miste mijn dochter en vriend ontzettend. Ik heb heel wat tranen gehuild, maar ook de balans opgemaakt en me afgevraagd wat ik wil met mijn leven. Eigenlijk wist ik het antwoord al. Ik wil in Suriname wonen, hoe moeilijk ik het ook vind om mijn twee andere dochters en kleinkinderen achter te laten. Wanneer ik zal vertrekken weet ik niet, maar ik weet wel dat ik ooit de liefde en mijn hart volg.”

Lees ook: Vivian heeft een langeafstandsrelatie: ‘Het was meteen raak tussen ons’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  Melissa
  Erg leuk verhaal en wat fijn dat je de liefde hebt gevonden! Zo knap hoe je je hart hebt gevolgd. Rayen ziet er leuk uit. Ik hoop wel dat Rayen zijn eigen geld heeft. Niet dat het je sponsorkind is.
  Beantwoorden
  • Anoniem
   Mureille
   dank je nee hoor hij heeft zijn baan!
   Beantwoorden
 • Anoniem
  dennis
  Hoop voor je dat het echte liefde is en dat je geen sugermama bent voor hem. Veel geluk.
  Beantwoorden
  • Anoniem
   Mureille
   dank je.ik ben zeker niet zijn sugamama hoor hij heeft zij baan.en tja we gaan toch al 3 jaar met elkaar!
   Beantwoorden

Gerelateerde artikelen